Ζαχάροβα: Οι ΗΠΑ εδώ και καιρό εξαπατούν τον κόσμο καθώς κρύβονται πίσω από τον αγώνα για ελευθερία και δημοκρατία


Freepen.gr - Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, σχολίασε τα λόγια του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος χαρακτήρισε τη βοήθεια στην Ουκρανία «έξυπνη επένδυση», σημειώνοντας ότι η Ουάσιγκτον έχει από καιρό εξαπατήσει τον κόσμο, καθώς κρύβεται πίσω από τον αγώνα για ελευθερία και δημοκρατία.

«Ο Μπάιντεν χαρακτήρισε τη βοήθεια προς την Ουκρανία "έξυπνη επένδυση" που θα φέρει μερίσματα στις μελλοντικές γενιές. Προηγουμένως, την αποκαλούσαν "αγώνα για ελευθερία και δημοκρατία". Τώρα αποδεικνύεται ότι αυτό είναι απλώς ένας υπολογισμός. Πάντα έτσι ήταν, απλώς εξαπάτησαν τον κόσμο, καθώς κρύβονται πίσω από αξίες που δεν υπάρχουν για την Ουάσιγκτον», έγραψε η Ζαχάροβα στο κανάλι της στο Telegram. 

Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών τόνισε πως οι πόλεμοι ανέκαθεν αντιπροσώπευαν μια «εύλογη επένδυση» για τις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού δεν έλαβαν χώρα σε αμερικανικό έδαφος και η Ουάσιγκτον δεν ανησυχούσε ποτέ για το κόστος στη ζωή άλλων ανθρώπων.

«Όπως λένε, nothing personal, just business», τόνισε η Ζαχάροβα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail