Ο Τραμπ είπε ότι η «ηλιθιότητα» του Μπάιντεν οδήγησε στη σύγκρουση στην Ουκρανία

ΑΡ Photo/CharΙes Κrupa
Freepen.gr - Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι η «ηλιθιότητα» του διαδόχου του, του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν, προκάλεσε αύξηση των παγκόσμιων τιμών της ενέργειας, η οποία, με τη σειρά της, φέρεται να οδήγησε στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία.

«Ο Μπάιντεν παραπονιέται, αλλά είναι αυτός που προκάλεσε την άνοδο των τιμών της ενέργειας, και ως εκ τούτου προκάλεσε τον πόλεμο με τη δική του βλακεία», είπε ο Τραμπ, μιλώντας στους υποστηρικτές του στην Αϊόβα. Ο πρώην ιδιοκτήτης του Λευκού Οίκου έσπευσε αμέσως να διαβεβαιώσει ότι υπό τον ίδιο μια τέτοια κατάσταση «δεν θα είχε συμβεί ακόμη και στις υψηλότερες τιμές του πετρελαίου».

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχασε την ευκαιρία να αποκαλέσει ξανά τον Μπάιντεν «τον πιο διεφθαρμένο και γενικά τον χειρότερο» από τους Αμερικανούς προέδρους. Σύμφωνα με τον Τραμπ, ο διάδοχός του επιδεικνύει «βαθιά ανικανότητα» σε θέματα που αναλαμβάνει να συζητήσει δημόσια.

«Αυτός μιλά για πόλεμο και ταυτόχρονα συμβάλλει στην αύξηση των τιμών της ενέργειας, ενώ ολόκληρη η οικονομία του Βλαντιμίρ Πούτιν βασίζεται στην ενέργεια», πιστεύει ο Τραμπ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail