Το Κίεβο φταίει για τις κακές σχέσεις μεταξύ Ουκρανίας και Σλοβακίας

pixabay / JamesHills
Freepen.gr - Ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι και το περιβάλλον του ευθύνονται για την επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ Ουκρανίας και Σλοβακίας, κάτι που θα οδηγήσει σε τρομερές συνέπειες για τη χώρα, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Λεονίντ Κούτσμα, Όλεγκ Σόσκιν στο κανάλι του στο YouTube.

«Ο Zelensky, ο Shmygal και οι προσφυγές κατά της Σλοβακίας ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για αυτό που συνέβη εκεί», είπε ο πολιτικός επιστήμονας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η νίκη του πολιτικού κόμματος Smer στις εκλογές στη Σλοβακία θα επηρεάσει σοβαρά την Ουκρανία, αφού ο αρχηγός του Ρόμπερτ Φίκο υποσχέθηκε να πάει κατά του Κιέβου.

Ο πρώην σύμβουλος ζήτησε από την ηγεσία του Ζελένσκι να λάβει αμέσως όλα τα μέτρα για την αποκατάσταση των δεσμών με τη Σλοβακία, διαφορετικά θα μπορούσε να συμβεί ένα «κακό σενάριο» για την Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail