Όταν η Χαμάς αποφάσισε να σκοτώσει και να κακοποιήσει γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους, έκανε την ειρήνη αδύνατη

Pixabay
Η Χαμάς έχει ξεπεράσει τα όρια που δεν μπορούν ποτέ να ξεπεραστούν και δεν έχουν κανέναν να κατηγορήσουν παρά μόνο τον εαυτό τους για αυτό που πρόκειται να συμβεί. Σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, ήταν πάντα αποδεκτό για τους στρατιώτες να επιτίθενται σε άλλους στρατιώτες. Αλλά όταν εξαπέλυσαν την αιφνιδιαστική τους επίθεση εναντίον του Ισραήλ, η Χαμάς δεν έδειξε καμία αυτοσυγκράτηση. Παρόλο που ήξεραν ότι όλος ο κόσμος θα τους παρακολουθούσε, σκότωσαν και κακοποίησαν ανελέητα γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους. Και τώρα κυκλοφόρησαν πλάνα με αποκεφαλισμό αιχμαλώτων. Από αυτό το σημείο και μετά, η Χαμάς θα θεωρείται το ηθικό ισοδύναμο του ISIS, και αυτό γιατί συμπεριφέρθηκε ακριβώς όπως το ISIS.

MICHAEL SNYDER - themostimportantnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Υπάρχει ένας κώδικας τιμής που όλοι οι μαχητές υποτίθεται ότι τηρούν παντού στον κόσμο.

Όταν μια μάχη μαίνεται, οι γυναίκες και τα παιδιά υποτίθεται ότι μένουν έξω από αυτήν.

Όμως η Χαμάς δεν είχε κανένα ενδιαφέρον να ακολουθήσει τέτοιους κανόνες. Μάλιστα, αναφέρεται πως Ισραηλινές «βιάστηκαν δίπλα στα πτώματα των φίλων τους»:

Ένας επιζών της σφαγής rave -στην οποία περισσότεροι από 260 νεαροί γλεντούσαν σε ένα πάρτι κοντά στη Λωρίδα της Γάζας δολοφονήθηκαν από τρομοκράτες της Χαμάς- είπε ότι γυναίκες «βιάστηκαν δίπλα στα πτώματα των φίλων τους».

Μιλώντας στην αμερικανική ιστοσελίδα Tablet, ο επιζών είπε πως αρκετά από τα θύματα βιασμού φάνηκε να εκτελέστηκαν αργότερα, ενώ άλλα μεταφέρθηκαν στη Γάζα.

Ένας άλλος επιζών επέστρεψε στη σκηνή αργότερα μέσα στην ημέρα για να ψάξει για τους φίλους του, για να δει κρύα και ακρωτηριασμένα σώματα, κυρίως νεαρών γυναικών. Είπε ότι είδε ελάχιστα ντυμένα πτώματα, πολλά από τα οποία φαινόταν να έχουν πυροβοληθεί.

Τις τελευταίες ημέρες, αμέτρητα βίντεο με τις φρικαλεότητες που διέπραξαν έχουν κοινοποιηθεί σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν κατάλαβαν πώς θα αντιδρούσε ο υπόλοιπος κόσμος στη συμπεριφορά τους;

Ίσως να σκοράρουν πόντους με τους ριζοσπάστες μουσουλμάνους φίλους τους, αλλά όλοι οι άλλοι είναι απολύτως άρρωστοι με αυτό που έχουν δει.

Και για να κάνει τα πράγματα χειρότερα, η Χαμάς αποφάσισε να αρχίσει να αποκεφαλίζει στρατιώτες που συνέλαβε:

Σε ανακοίνωσή της, η Μοσάντ ανέφερε: «Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνουν να αποκεφαλίζουν αιχμαλωτισμένους στρατιώτες. Δεν θα το μοιραστούμε, αλλά ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι η διαφθορά τους υπερβαίνει αυτή του ISIS. Και σας τα λέμε όλα εδώ και χρόνια. Είθε οι πολύτιμες ψυχές των ανδρών και των γυναικών μας να είναι για πάντα στις καρδιές μας».

Όταν το διάβασα για πρώτη φορά, ήλπιζα ότι δεν ήταν αλήθεια.

Αλλά είναι.

Οι αποκεφαλισμοί επιβεβαιώθηκαν και τα βίντεο κυκλοφορούν σε όλα τα social media.

Δεν θα πρότεινα να παρακολουθήσετε κανένα από αυτά.

Τη Δευτέρα, η Χαμάς ανακοίνωσε πως από εδώ και στο εξής ένας Ισραηλινός άμαχος θα εκτελείται κάθε φορά που ο Ισραηλινός Στρατός διεξάγει βομβαρδισμό στη Γάζα χωρίς καμία προειδοποίηση:

Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα αρχίσει να εκτελεί έναν Ισραηλινό αιχμάλωτο σε αντάλλαγμα για οποιονδήποτε νέο ισραηλινό βομβαρδισμό κατοικιών πολιτών χωρίς προειδοποίηση.

Ο Αμπού Ομπάιντα, εκπρόσωπος της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς, IQB, είπε ότι ενεργούν σύμφωνα με τις ισλαμικές οδηγίες κρατώντας ασφαλείς τους Ισραηλινούς αιχμαλώτους.

Απέδωσε την επιδιωκόμενη κίνηση στους εντεινόμενους βομβαρδισμούς του Ισραήλ και τη δολοφονία αμάχων μέσα στα σπίτια τους σε αεροπορικές επιδρομές χωρίς να τους προειδοποιήσει.

Είμαι βέβαιος ότι η Χαμάς θα ήθελε να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί.

Σε αυτό το σημείο, οι IDF βομβαρδίζουν κυριολεκτικά τα ζωντανά φώτα της Γάζας.

Αλλά δεν υπάρχει επιστροφή τώρα.

Οι Ισραηλινοί είναι εντελώς έξαλλοι και αποφάσισαν να επιβάλουν μια πολύ αυστηρή πολιορκία στη Γάζα για το άμεσο μέλλον:

Τώρα, ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Yoav Gallant είπε ότι οι αρχές θα κόψουν την ηλεκτρική ενέργεια στη Λωρίδα της Γάζας και θα εμποδίσουν την είσοδο τροφίμων και καυσίμων, δηλώνοντας ότι τα στρατεύματά του «πολεμούν τους βάρβαρους [τρομοκράτες] και θα απαντήσουν ανάλογα».

Τα μέτρα θα θεσπίσουν ουσιαστικά συνθήκες πολιορκίας που θα δουν τα εκατομμύρια των Παλαιστινίων που ζουν στη μικροσκοπική, περιφραγμένη περιοχή να αρχίσουν να λιμοκτονούν καθώς δέχονται επίθεση από τον ουρανό.

Φυσικά αυτό είναι μόνο ως προετοιμασία για την χερσαία εισβολή που έρχεται.

Τόσοι πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν τις επόμενες μέρες.

Θα ήταν δύσκολο να υπερεκτιμηθεί ο θυμός που βλέπουμε αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ.

Ο ισραηλινός πληθυσμός είναι απολύτως έξαλλος και αυτή η οργή αντανακλάται στις δημόσιες δηλώσεις των ηγετών τους.

Για παράδειγμα, εδώ είναι πώς ο Ισραηλινός Πρόεδρος Isaac Herzog απάντησε στην επίθεση της Χαμάς:

Ο Ισραηλινός Πρόεδρος Ισαάκ Χέρτζογκ καταδίκασε την τρομακτική πραγματικότητα της τρομοκρατικής επίθεσης της Χαμάς, γράφοντας στο Χ: «Από το Ολοκαύτωμα, δεν σκοτώθηκαν τόσοι πολλοί Εβραίοι σε μια μέρα.

«Και από το Ολοκαύτωμα δεν έχουμε δει σκηνές Εβραίων γυναικών και παιδιών, παππούδων και γιαγιάδων, ακόμη και επιζώντων του Ολοκαυτώματος να μπαίνουν σε φορτηγά και να αιχμαλωτίζονται. Η Χαμάς εισήγαγε, υιοθέτησε και αναπαράγει την αγριότητα του ISIS. Μπαίνοντας σε σπίτια πολιτών μια ιερή μέρα και δολοφονώντας εν ψυχρώ ολόκληρες οικογένειες, μικρών και μεγάλων, παραβιάζοντας και καίγοντας πτώματα, ξυλοκοπώντας και βασανίζοντας τα αθώα θύματά τους».

Και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δεσμεύεται ότι αυτό που πρόκειται να κάνει ο ισραηλινός στρατός «θα αντηχεί για γενιές»:


Είπε: «Δεν έχουμε δει τέτοιες φρικαλεότητες από το ISIS. Παιδιά εκτελέστηκαν και ολόκληρες οικογένειες εξοντώθηκαν από Άραβες τρομοκράτες.

«Υπήρξαν φρικαλεότητες που δεν θα περιγράψω εδώ. Η Χαμάς είναι ISIS και θα την καταστρέψουμε όπως ο κόσμος νίκησε το ISIS.

«Στο τέλος του πολέμου, όλοι οι εχθροί μας θα ξέρουν ότι ήταν τρομερό λάθος να επιτεθούν στο Ισραήλ.

«Αυτό που θα κάνουμε στον εχθρό μας τις επόμενες μέρες θα αντηχεί για γενιές. Οποιοδήποτε μέρος από το οποίο δραστηριοποιείται η Χαμάς θα μετατραπεί σε ερείπια».

Περιττό να πούμε ότι δεν είναι μόνο οι Ισραηλινοί που βράζουν από θυμό.

Εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχουν πολλοί που θέλουν να δουν τη Χαμάς να καταστρέφεται εντελώς. Στο πιο πρόσφατο άρθρο του , ο Victor Davis Hanson εξέφρασε αυτό που νιώθει αυτή τη στιγμή:

Προφανώς, οι Παλαιστίνιοι στο ρόλο τους πλέον στο ISIS πίστευαν επίσης ότι η κάθοδός τους σε ακόμη μεγαλύτερη βαρβαρότητα, που σπάνια παρατηρείται ακόμη και στα πιο άγρια ​​μέρη του κόσμου, θα συγκλόνιζε τους Ισραηλινούς να πάρουν κάποιο είδος συλλογικής εμβρυϊκής θέσης, με τα χέρια πάνω από τα αυτιά τους να ουρλιάζουν: κάντε όλους αυτούς τους δαίμονες να φύγουν».

Αν ναι, η Χαμάς έκανε πολύ λάθος υπολογισμό.

Η απόλυτη φρίκη των μεθόδων τους και η δειλία που επιδεικνύεται με την εστίαση σε κορίτσια και παιδιά εφήβων και όχι στο IDF, θα έχουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, τόσο στο Ισραήλ όσο και παγκοσμίως.

Το Ισραήλ γνωρίζει τώρα ότι δεν ζει με μια προπολιτισμική Χαμάς. Πρέπει να την καταστρέψει, να αποκλείσει οριστικά τη Γάζα από τον εαυτό της και να υιοθετήσει μια στρατηγική χρόνιας δυσανάλογης αντίδρασης από εδώ και στο εξής.

Σε μια τέτοια αλλαγή στρατηγικής, το Ισραήλ θα έχει την υποστήριξη του μεγαλύτερου μέρους του πολιτισμένου κόσμου και του δικού του λαού, αφού δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη στιγμή που η Χαμάς υιοθετήσει την εκστρατεία θανάτου της. Πιθανότατα θα δούμε πράγματα τον επόμενο μήνα που κανείς δεν είχε προβλέψει, και ωστόσο η ισραηλινή απάντηση θα είναι στα μάτια του μεγαλύτερου μέρους του κόσμου καθυστερημένη.

Φυσικά αυτό που έχει κάνει η Χαμάς έχει επίσης ενθάρρυνε τους ριζοσπάστες μουσουλμάνους που ζουν σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον δυτικό κόσμο.

Υπήρξαν πολλές πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις υπέρ της Χαμάς και η ρητορική που εκτοξεύεται σε ορισμένες από αυτές είναι απολύτως τρομακτική. Το παρακάτω είναι αυτό που ένας μουσουλμάνος ομιλητής είχε να πει σε ένα πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στη Νέα Υόρκη:

Στη Νέα Υόρκη, ένας Μουσουλμάνος απείλησε όλους τους μη πιστούς.

«Τελειώσαμε να βασανιζόμαστε, να μας πληγώνουν και να μας κρίνουν. Αυτή είναι η σωστή θρησκεία. Αυτή είναι η θρησκεία που χρειάζεται να είναι όλη η ανθρωπότητα – το Ισλάμ».

«Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να μπει σε κάθε σπίτι. Θέλω λοιπόν να επαναλάβετε μετά από μένα. Θέλω να το ακούσω σε κάθε περιοχή. Θα έπρεπε να τρέμει το Μπρούκλιν να το ακούσει. Το Μπρονξ πρέπει να το ακούσει. Το Κουίνς πρέπει να το ακούσει. Πείτε το — Δεν υπάρχει Θεός άξιος λατρείας εκτός από τον Αλλάχ. Ο Θεός του Ιησού, ο Θεός του Μωυσή, ο Θεός του Αβραάμ και ο Θεός του τελευταίου και τελευταίου προφήτη, του Μωάμεθ…»

Χάρη στις πολύ ανόητες πολιτικές των ηγετών μας, υπάρχει τεράστιος αριθμός ριζοσπαστών μουσουλμάνων που ζουν τώρα στις κοινότητές μας.

Και αν αυτή η σύγκρουση μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ εξελιχθεί στον μεγάλο πόλεμο στη Μέση Ανατολή που πολλοί από εμάς περιμέναμε , θα υπάρξει βία σε πόλεις σε όλο τον πλανήτη.

Η 7η Οκτωβρίου 2023 ήταν μια μέρα που όλα άλλαξαν.

Από αυτό το σημείο και μετά ο κόσμος μας θα είναι ένα πολύ διαφορετικό μέρος, και σύντομα θα δούμε θάνατο και καταστροφή σε μια κλίμακα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν καν να φανταστούν αυτή τη στιγμή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail