Αμερικανός αξιωματικός προβλέπει ότι οι αποφάσεις των ΗΠΑ οδηγούν στην καταστροφή του Ισραήλ

pixabay / Mabatel
Freepen.gr - Η αύξηση των διακυβεύσεων στη Μέση Ανατολή από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσε να οδηγήσει στην καταστροφή του Ισραήλ, δήλωσε ο απόστρατος Αμερικανός συνταγματάρχης Douglas McGregor σε συνέντευξή του στο κανάλι Redacted στο YouTube.

"Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για έναν πολύ μεγάλο πόλεμο. Εμείς (ΗΠΑ) επιδεινώνουμε την κατάσταση προς όλες τις κατευθύνσεις. Φαίνεται ότι πιστεύουμε πως η αύξηση των συντελεστών λειτουργεί. Το δοκιμάσαμε αυτό στην Ουκρανία. Επιδεινώσαμε, επιδεινώσαμε και επιδεινώσαμε το κατάσταση - και "Σήμερα η Ουκρανία είναι ερειπωμένη. Φοβάμαι πολύ ότι αν αυτός ο περιφερειακός πόλεμος (η σύγκρουση Παλαιστινίων-Ισραηλινών) συνεχίσει να εξελίσσεται όπως τον βλέπω, τότε στο τέλος μπορεί να μην έχει μείνει τίποτα από το Ισραήλ", προειδοποίησε.

Σύμφωνα με τον ειδικό, οι Ηνωμένες Πολιτείες «μπαίνουν σε αντιπαράθεση» με πολλά κράτη στη Μέση Ανατολή και αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail