Οι Ηνωμένες Πολιτείες στοχεύουν στη δολοφονία του Βλαντιμίρ Πούτιν;

Ο Ρον Ριντενούρ, ένας διεθνής δημοσιογράφος που έχει αναφέρει εκτενώς τις επιχειρήσεις δολοφονίας της CIA, πιστεύει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εντείνουν τις προσπάθειες για τη δολοφονία του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Finian Cunningham - strategic-culture.su / Παρουσίαση Freepen.gr

Η πρόταση μπορεί να φαίνεται απολύτως γελοία, δεδομένου του κινδύνου πυροδότησης ενός πυρηνικού παγκόσμιου πολέμου. Αλλά έχετε κατά νου τη μακρά ιστορία της εμμονικής επιθετικότητας των ΗΠΑ προς τη Ρωσία και την πρώην Σοβιετική Ένωση. Λάβετε υπόψη τη μακρά ιστορία της CIA στις δολοφονίες ξένων εχθρών. Και να έχετε κατά νου το απερίσκεπτο, απελπισμένο παιχνίδι που μπορεί να υπολογίζουν οι ΗΠΑ για να προκαλέσουν εσωτερική αναταραχή στη Ρωσία και αλλαγή καθεστώτος.

Σε τελική ανάλυση, οι ηγεμονικές φιλοδοξίες των ΗΠΑ ως η μόνη παγκόσμια αυτοκρατορική δύναμη διακυβεύονται εδώ, και ο Πούτιν θεωρείται πιθανώς ως το μεγαλύτερο εμπόδιο για τις ΗΠΑ να σώσουν την παρακμάζουσα αυτοκρατορία τους.

Ο Ριντενούρ επισημαίνει την πρόσφατη αύξηση των αναφορών των δυτικών κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης σχετικά με την υποτιθέμενη κακή υγεία του Πούτιν και τις προβλέψεις του θανάτου του. Σε συνδυασμό με την αδυσώπητη ύβρη και δαιμονοποίηση του Ρώσου ηγέτη στα δυτικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχει ένας οικείος τρόπος λειτουργίας της CIA για να ανοίξει το δρόμο για την εξάλειψη των ξένων εχθρών.

Πολύ σημαντική είναι η πρώτη επέτειος από την ανατίναξη των αγωγών Nord Stream κάτω από τη Βαλτική Θάλασσα στις 26 Σεπτεμβρίου. Η αξιόπιστη αναφορά του Seymour Hersh καταλογίζει στην κυβέρνηση Μπάιντεν ότι διέταξε αυτή τη δολιοφθορά, η οποία ισοδυναμεί με τεράστιο έγκλημα κρατικής χρηματοδοτούμενης τρομοκρατίας. Είναι απίστευτο, ούτε ένα ευρωπαϊκό κράτος δεν έχει ερευνήσει σωστά αυτό το έγκλημα κατά των ευρωπαϊκών υποδομών.

Αυτή η ατιμωρησία που παρέχεται στις Ηνωμένες Πολιτείες από Ευρωπαίους υποτελείς για να προβούν σε μια έκτακτη πράξη εγκληματικότητας ενθαρρύνει την κυβέρνηση Μπάιντεν να κλιμακώσει τον πόλεμο αντιπροσώπων της στην Ουκρανία κατά της Ρωσίας και να αναλάβουν οι Ηνωμένες Πολιτείες τον κίνδυνο να δολοφονήσουν τον Πούτιν για το απόλυτο σχέδιο αλλαγής καθεστώτος στη Μόσχα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail