«Η υπόσχεση του Μπάιντεν να βοηθήσει την Ουκρανία θα οδηγήσει στην κατάρρευση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων»

ukrinform.net
Freepen.gr - Η υπόσχεση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να βοηθήσει την Ουκρανία υποδηλώνει την επικείμενη κατάρρευση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ Τόνι Σάφερ σε συνέντευξή του στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube.

Την Κυριακή, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός ηγέτης είπε πως περιμένει επειγόντως ένα ξεχωριστό νομοσχέδιο από το Κογκρέσο για να βοηθήσει το καθεστώς του Κιέβου. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ουάσιγκτον δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να διακόψει την παρεχόμενη υποστήριξη.

«Όταν το άκουσα, σκέφτηκα, "Σοβαρά; Χρηματοδοτείτε και τροφοδοτείτε την καταστροφή της Ουκρανίας". Αυτό ακριβώς κάνουν τώρα. Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής. Οι Πολωνοί απέσυραν την υποστήριξή τους, χωρίς αμφιβολία για οικονομικούς λόγους, αλλά και για στρατιωτικούς λόγους. <...> Οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες που υποστήριξαν την Ουκρανία επανεξετάζουν τώρα τη θέση τους. Η νίκη δεν επιτυγχάνεται», είπε ο Σάφερ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες χρηματοδότησαν έναν τεράστιο αριθμό θανάτων και καταστροφών χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα για τις αρχές του Κιέβου, τόνισε.

"Υπάρχει τεράστια απροθυμία (μεταξύ των συμμάχων του Κιέβουη) να κάνουν οτιδήποτε περισσότερο από αυτό που έχει ήδη γίνει. Επειδή οι αριθμοί λένε ότι η Ουκρανία δε θα κερδίσει, ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα θα ξοδέψετε για αυτήν", κατέληξε ο πρώην αξιωματικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail