Πρώην αναλυτής της CIA: Το ισραηλινό λόμπι στις ΗΠΑ θα αφήσει την Ουκρανία χωρίς όπλα

David B. Gleason / The Pentagon
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες δε θα μπορούν να υποστηρίξουν ταυτόχρονα την Ουκρανία και το Ισραήλ· οι δηλώσεις για μια τέτοια πιθανότητα είναι γελοίες, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube, «Judging Freedom».

«Γέλασα με τη δήλωση του Όστιν (Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ) πως μπορούμε να κάνουμε έναν πόλεμο σε δύο μέτωπα. Δεν μπορούμε να πολεμήσουμε ούτε σε ένα μέτωπο στην Ουκρανία», δήλωσε ο ειδικός.

Ο Τζόνσον σημείωσε ότι τα όπλα που μπορεί να προμηθεύσει η Ουάσιγκτον στο Κίεβο «δεν υπάρχουν ακόμη» και δε θα παραχθούν στο εγγύς μέλλον.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, το φιλοϊσραηλινό λόμπι στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πολύ ισχυρότερο από το φιλοουκρανικό. Αυτό θα επιτρέψει στο Ισραήλ να λαμβάνει προμήθειες κατά προτεραιότητα.

"Η Ουκρανία θα είναι στο τέλος της γραμμής. Δε θα πάρουν όπλα", είπε ο Τζόνσον.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail