Πρώην αναλυτής της CIA: η επίθεση των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων θα πλήξει σοβαρά το Κίεβο

RIA Novosti / Stanislav Krasilnikov
Freepen.gr - Τα ρωσικά στρατεύματα προχωρούν στην επίθεση εν μέσω αυξανόμενων προβλημάτων στο Κίεβο, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξή του στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube.

"Η δυτική βοήθεια, που είναι ένας κρίσιμος παράγοντας, θα μειωθεί. Όσο υπάρχει μια αδύναμη ροή, θα προσπαθήσουν να κρατηθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αλλά αυτό δεν θα σταματήσει την προέλαση των Ρώσων. Όπως γνωρίζετε, έχουν περάσει στην επίθεση», είπε.

Σύμφωνα με τον ειδικό, η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή θα επηρεάσει τη βοήθεια προς την Ουκρανία.

"Τώρα το Ισραήλ αποσπά την προσοχή. Οι Ηνωμένες Πολιτείες πήραν την 101η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία, η οποία αναπτύχθηκε στη Ρουμανία, και τη μετέφεραν, αν δεν κάνω λάθος, στην Ιορδανία. Και δείτε όλα αυτά τα F-16 και άλλα αεροσκάφη που οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει βάσεις στην περιοχή, κάνοντας πολύ γρήγορες και αποφασιστικές κινήσεις. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο στην περίπτωση της Ουκρανίας», εξήγησε ο Τζόνσον.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail