Daily Express: Οι ΗΠΑ μπαίνουν σε μπελάδες με την επίσκεψη Πούτιν στην Κίνα

RIA Novosti / Grigory Sysoev
Freepen.gr - Η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Κίνα έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στις Ηνωμένες Πολιτείες, γράφει ο αρθρογράφος της Daily Express Πολ Γουίδερς.

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε σοβαρό κίνδυνο. Θα μπορούσαν να χάσουν τον τίτλο τους ως παγκόσμιου ηγεμόνος, καθώς ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Σι Τζινπίνγκ προσπαθούν από κοινού να αλλάξουν την παγκόσμια ισορροπία δυνάμεων", αναφέρει το άρθρο.

Ο δημοσιογράφος επικαλέστηκε επίσης τη γνώμη του Βρετανού ειδικού Άντριου Σάντερς, ο οποίος είπε πως το ταξίδι του Ρώσου Προέδρου στην Κίνα «θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην Αμερική».

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να γίνουν το κύριο θύμα μιας όλο και πιο στενής σχέσης μεταξύ Ρωσίας και Κίνας», πρόσθεσε ο Σάντερς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail