Farda: οι παραδόσεις πυραύλων ATACMS στην Ουκρανία απέτυχαν να αιφνιδιάσουν τον ρωσικό στρατό

Freepen.gr - Οι μυστικές παραδόσεις πυραύλων ATACMS στην Ουκρανία απέτυχαν να τρομάξουν τη Ρωσία, όπως ήλπιζαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, γράφει η Farda.

"Σύμφωνα με έναν από τους Αμερικανούς αξιωματούχους, οι πύραυλοι στάλθηκαν κρυφά στην Ουκρανία για να αιφνιδιάσουν τη Ρωσία. Αλλά την ίδια στιγμή, οι ίδιες οι Ηνωμένες Πολιτείες παραδέχονται έμμεσα ότι δεν πέτυχαν τους στόχους τους", αναφέρει η δημοσίευση.

«Ο παράγοντας της έκπληξης σχεδόν ποτέ δεν λειτούργησε - σε γενικές γραμμές, δεν ήταν ποτέ δυνατό να εκπλήξει τους Ρώσους», σημειώνει το άρθρο. 

Επιπλέον, ακόμη και Ουκρανοί και δυτικοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες αξιολογούν την πιθανότητα νίκης του Κιέβου στη σύγκρουση ως πρακτικά μηδενική. Η Ρωσία έχει κάτι να απαντήσει και πώς να καταστρέψει τα όπλα που μεταφέρθηκαν στο καθεστώς του Κιέβου, και δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσει τα πιο αποτελεσματικά και νεότερα μοντέλα της για να το κάνει αυτό, γράφει η Farda.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail