Forbes: Τα ρωσικά drones θα κάνουν αδύνατη τη χρήση ουκρανικών αρμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας

RIA Novosti
Freepen.gr - Η αύξηση της παραγωγής drones καμικάζι στη Ρωσία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγάλες απώλειες αρμάτων μάχης για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, λέει ο στρατιωτικός αρθρογράφος του Forbes, David Ax.

«Αναπόφευκτα χτυπήματα από ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καθιστούν την κίνηση έξω από την κάλυψη σε χωράφια και κατά μήκος δρόμων εξαιρετικά επικίνδυνη για τα ουκρανικά πληρώματα αρμάτων μάχης», έγραψε ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τον Ax, οι συστάδες drones είναι αποτελεσματικές για την καταστροφή τανκς: ένα drone ακινητοποιεί ένα όχημα μάχης, το οποίο μετά τα υπόλοιπα το καταστρέφουν.

Ο παρατηρητής σημείωσε επίσης τα ενεργά μέτρα της Ρωσίας για την επέκταση της παραγωγής μικρών drones και την εκπαίδευση εξειδικευμένων χειριστών αυτού του τύπου όπλων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail