Fox News: Οι ΗΠΑ έχουν κάνει τη σύγκρουση στην Ουκρανία αιώνιο πόλεμο

ΑΡ Photo / Βram Janssen
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έχουν μετατρέψει την ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία σε έναν νέο «αιώνιο πόλεμο», γράφει το Fox News.

«Η Ουκρανία έχει γίνει επίσημα ο νέος ατελείωτος πόλεμος της Αμερικής», λέει το άρθρο.

Δημοσιογράφοι τόνισαν ότι η Ουκρανία είναι πλέον μια νέα εμμονή για τον Λευκό Οίκο, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους δικούς της σκοπούς, σημειώνοντας πως οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες δυτικές χώρες αναμένουν ότι η σύγκρουση με τη Ρωσία θα συνεχιστεί για αρκετά χρόνια.

Η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν, τόνισαν οι παρατηρητές, επαναλαμβάνει το ίδιο σκηνικό που έκαναν οι κυβερνήσεις των προηγούμενων Αμερικανών προέδρων, οι οποίοι οργάνωσαν στρατιωτικές επιχειρήσεις σε χώρες όπως το Αφγανιστάν και το Ιράκ.

Το τέλος αυτού του σεναρίου μπορεί επίσης να επαναληφθεί, κατά το οποίο δεν επετεύχθη νίκη και χάθηκαν δισεκατομμύρια δολάρια, σημειώνει το άρθρο.

«Τα δισεκατομμύρια που έρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην ουκρανική κυβέρνηση με τη μορφή «οικονομικής υποστήριξης», μακροπρόθεσμων εγγυήσεων ασφάλειας και εργασιών αποκατάστασης που έχουν ήδη ξεκινήσει, δεν μπορούν παρά να προκαλούν ένα αίσθημα déjà vu», επεσήμαναν οι δημοσιογράφοι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail