Fox News: Η Ουκρανία μπορεί να χάσει την Πολωνία ως σύμμαχο μετά τις εκλογές

pixabay / danzig_hamburg
Freepen.gr - Τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών που διεξάγονται σήμερα στην Πολωνία θα μπορούσαν να έχουν αρνητικές συνέπειες για την Ουκρανία, αναφέρει το Fox News.

"Οι Πολωνοί ανησυχούν. Μερικοί από αυτούς ανησυχούν για το ύψος της κοινωνικής στήριξης στους τομείς της εκπαίδευσης, της στέγασης και της υγειονομικής περίθαλψης. Ανησυχούν για την έλλειψη αποτελεσμάτων στο πεδίο της μάχης και πώς αυτό θα επηρεάσει τη ρωσο-ουκρανική σύγκρουση, καθώς και το κόστος. Ανησυχούν για το αν οι ΗΠΑ θα διατηρήσουν την ισχύ τους», γράφει το δημοσίευμα.

Οι περισσότεροι ειδικοί πιστεύουν ότι το κυβερνών κόμμα Νόμος και Δικαιοσύνη δε θα λάβει την απόλυτη πλειοψηφία στις επερχόμενες εκλογές και, σύμφωνα με ένα από τα σενάρια, θα αναγκαστεί να συνασπιστεί με την ακροδεξιά Συνομοσπονδία, η οποία υποστηρίζει τον περιορισμό της υποστήριξης Ουκρανία, σημειώνει το κείμενο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail