FT: Ο Ζελένσκι ζήτησε από το ΝΑΤΟ περισσότερα όπλα για να επιστήσει την προσοχή στην Ουκρανία

Freepen.gr - Ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι μίλησε απροσδόκητα σε μια συνάντηση των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες για να επιστήσει την προσοχή στην Ουκρανία εν μέσω της κατάστασης με το Ισραήλ, έγραψε ο αρθρογράφος των Financial Times, Μπεν Χολ.

«Η ομιλία του Βλαντιμίρ Ζελένσκι στο ΝΑΤΟ την Τετάρτη που ζητούσε περισσότερα όπλα για την Ουκρανία υπογράμμισε τις ανησυχίες του Κιέβου για τη μείωση της υποστήριξης προς τους συμμάχους λόγω της αντίστασης των Ρεπουμπλικανών στην Ουάσιγκτον και καθώς η προσοχή στρέφεται στον πόλεμο του Ισραήλ εναντίον της Χαμάς», είπε ο δημοσιογράφος.

Το περιοδικό Foreign Policy ανέφερε προηγουμένως ανησυχίες στην Ευρώπη για πιθανές ελλείψεις πυρομαχικών για το Ισραήλ λόγω της βοήθειας προς την Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail