Ξεκινάμε - Οι IDF έχουν το «Πράσινο Φως» καθώς οι Δυνάμεις των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή δέχονται πυρά

Αυτήν την στιγμή, είμαστε όλοι μάρτυρες μερικών από τις πιο κομβικές στιγμές σε όλη την ανθρώπινη ιστορία. Για πολύ καιρό, προειδοποιούσα τους αναγνώστες μου ότι θα ερχόταν ένας μεγάλος πόλεμος στη Μέση Ανατολή. Στην πραγματικότητα, προειδοποίησα συγκεκριμένα ότι θα ήταν ένας από τους «3 πολέμους της Αποκάλυψης». Δεν περίμενα πως ο Μεγάλος Πόλεμος της Μέσης Ανατολής θα έφτανε τόσο γρήγορα, αλλά εδώ είμαστε. Μόλις χιλιάδες βλήματα αρχίσουν να πετούν πέρα ​​δώθε, καμία από τις ζωές μας δε θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Βλέπουμε κυριολεκτικά ένα αποκαλυπτικό σενάριο να διαδραματίζεται ακριβώς μπροστά στα μάτια μας και όλα θα ξεκινήσουν μόλις οι ισραηλινές δυνάμεις εισέλθουν στη Γάζα.

MICHAEL SNYDER - themostimportantnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Αυτό θα μπορούσε να συμβεί πολύ σύντομα, επειδή ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Yoav Gallant μόλις είπε στα ισραηλινά στρατεύματα ότι θα δουν τη Γάζα «από μέσα» πολύ σύντομα:

Ένας Ισραηλινός υπουργός είπε στα στρατεύματα που συγκεντρώνονται στα σύνορα πως σύντομα θα δουν τη Γάζα «από μέσα» πυροδοτώντας φόβους ότι επίκειται χερσαία εισβολή.

Ο Yoav Gallant, ο οποίος είναι ο υπουργός Άμυνας της χώρας, είπε στους στρατιώτες των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) να «οργανωθούν, να είναι έτοιμοι» να μετακινηθούν στο παλαιστινιακό έδαφος, καθώς ορκίστηκε πως δε θα υπάρξει «καμία συγχώρεση» για τη Χαμάς, αλλά «ολική εξόντωση».

Και ένας άλλος υπουργός του υπουργικού συμβουλίου είπε στο ABC News ότι στους IDF δόθηκε το «πράσινο φως» για μια εισβολή:

Ήρθε την ίδια μέρα που ο υπουργός Οικονομίας της χώρας, Nir Barakat, είπε στο ABC News πως ο στρατός είχε το «πράσινο φως» για να εισβάλει.

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι τα μίλια των σηράγγων που κατασκεύασε η Χαμάς κάτω από την επικράτεια θα γίνουν το «μεγαλύτερο νεκροταφείο του κόσμου».

«Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρουμε τους ομήρους μας, να τους φέρουμε [πίσω] ζωντανούς…» είπε, αλλά η «πρώτη και τελευταία προτεραιότητα» είναι η καταστροφή της Χαμάς.

Ορίστε λοιπόν.

Αυτό είναι.

Την Πέμπτη, ο Ισραηλινός Στρατός συνέχισαν την εκδοχή του «σοκ και δέους» στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επερχόμενη χερσαία επιχείρηση:

Το Ισραήλ συνέχισε τις αεροπορικές του επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας νωρίς την Πέμπτη, καθώς προετοιμάζει στρατεύματα και θέτει τις βάσεις για μια πιθανή εισβολή στον θύλακα.

Για σχεδόν δύο εβδομάδες, το Ισραήλ προετοιμάζεται για μια πιθανή εισβολή στη Γάζα πραγματοποιώντας χιλιάδες αεροπορικές επιδρομές στον θύλακα, με στόχο τους ηγέτες της Χαμάς, τις ειδικές δυνάμεις και τα στρατηγικά της μέσα, συμπεριλαμβανομένων θέσεων πληροφοριών και ενός υπόγειου δικτύου σήραγγας, καθώς προσπαθεί να αποδυναμώσει την ομάδα πριν στείλει τους χιλιάδες Ισραηλινούς στρατιώτες που συγκεντρώθηκαν στα σύνορα.

Μόλις αρχίσουν να κινούνται τα ισραηλινά στρατεύματα, ολόκληρη η περιοχή είναι πιθανό να εκραγεί.

Και ήδη έχουμε αρχίσει να βλέπουμε μερικά πολύ ανησυχητικά σημάδια.

Την Πέμπτη, το USS Carney κατέρριψε τρεις πυραύλους που οι τρομοκράτες Χούτι στην Υεμένη που υποστηρίζονταν από το Ιράν προφανώς προσπαθούσαν να εκτοξεύσουν στο Ισραήλ:

Ένα πολεμικό πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού που επιχειρούσε στη Μέση Ανατολή αναχαίτισε πολλαπλά βλήματα κοντά στις ακτές της Υεμένης την Πέμπτη, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CNN.

Ένας από τους αξιωματούχους είπε ότι οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από μαχητές Χούτι που υποστηρίζονται από το Ιράν, οι οποίοι εμπλέκονται σε μια συνεχιζόμενη σύγκρουση στην Υεμένη. Περίπου 2-3 ​​πύραυλοι αναχαιτίστηκαν, σύμφωνα με τον δεύτερο αξιωματούχο.

Αργότερα την Πέμπτη ο γραμματέας Τύπου του Πενταγώνου Ταξ. Ο στρατηγός Πατ Ράιντερ επιβεβαίωσε πως το USS Carney κατέρριψε τρεις πυραύλους χερσαίας επίθεσης καθώς και πολλά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκτοξεύτηκαν από δυνάμεις των Χούτι που υποστηρίζονται από το Ιράν στην Υεμένη.

Οι Χούτι δεν έπρεπε να εμπλακούν σε αυτή τη σύγκρουση.

Φαίνεται όμως πως το Ιράν τους έχει δώσει την άδεια να το κάνουν.

Εν τω μεταξύ, μια βάση όπου βρίσκονται τα αμερικανικά στρατεύματα στη νότια Συρία δέχτηκε επίθεση από πολλά drones:


Μια στρατιωτική βάση στη νότια Συρία, όπου τα αμερικανικά στρατεύματα διατήρησαν παρουσία για την εκπαίδευση των δυνάμεων στο πλαίσιο μιας ευρείας εκστρατείας κατά του Ισλαμικού Κράτους, δέχτηκε επίθεση από drones την Πέμπτη, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο Associated Press.

Ένα drone καταρρίφθηκε, αλλά ένα άλλο έπαθε ελαφρά ζημιά, δήλωσε ένας από τους αξιωματούχους, ο οποίος μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας για να συζητήσει το θέμα πριν από την επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό.

Και μια βάση όπου βρίσκονται τα αμερικανικά στρατεύματα στο δυτικό Ιράκ δέχτηκε επίσης επίθεση:


Μη επανδρωμένα αεροσκάφη και ρουκέτες στόχευσαν το βράδυ της Πέμπτης την αεροπορική βάση Άιν αλ Άσαντ, η οποία φιλοξενεί αμερικανικές και άλλες διεθνείς δυνάμεις στο δυτικό Ιράκ, και πολλές εκρήξεις ακούστηκαν μέσα στη βάση, δήλωσαν δύο πηγές ασφαλείας.

Ο ιρακινός στρατός είπε ότι έκλεισε την περιοχή γύρω από τη βάση και ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν οι επιθέσεις προκάλεσαν θύματα ή ζημιές, ανέφεραν οι πηγές.



Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, η Αμερική θα εμπλακεί σε αυτόν τον πόλεμο.

Και αυτό θα κάνει τη χώρα μας να πολωθεί ακόμη περισσότερο.

Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι εντός των Ηνωμένων Πολιτειών αυτήν την στιγμή που αγαπούν τη Χαμάς.

Και υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι εντός των Ηνωμένων Πολιτειών αυτήν την στιγμή που αγαπούν τη Χεζμπολάχ.

Μόλις αρχίσει πραγματικά αυτός ο πόλεμος, πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους θα τρελαθούν τελείως.

Πρόκειται να δρέψουμε τις συνέπειες δεκαετιών πολύ ανόητων πολιτικών μετανάστευσης.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει διέξοδος τώρα.

Το ρολόι χτυπά και η Μέση Ανατολή σύντομα θα παραδοθεί στις φλόγες.

Σε αυτό το σημείο, οι πρεσβείες των ΗΠΑ και της Βρετανίας στη Βηρυτό λένε και οι δύο στους πολίτες τους να φύγουν από τον Λίβανο όσο ακόμα μπορούν:

Οι πρεσβείες των ΗΠΑ και της Βρετανίας στη Βηρυτό συμβουλεύουν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν τον Λίβανο όσο οι πτήσεις «παραμένουν διαθέσιμες» καθώς οι εντάσεις στα σύνορα μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ εντείνονται.

Και οι δύο χώρες είχαν ήδη προειδοποιήσει τους πολίτες να μην ταξιδέψουν στον Λίβανο.

«Συνιστούμε στους πολίτες των ΗΠΑ στον Λίβανο να κάνουν τις κατάλληλες ρυθμίσεις για να φύγουν από τη χώρα. Οι εμπορικές επιλογές παραμένουν επί του παρόντος διαθέσιμες», αναφέρει ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας.

Ξέραμε ότι αυτό ερχόταν.

Τώρα είναι εδώ.

Αλλά ακόμα και σε αυτό το τελευταίο στάδιο, ο περισσότερος κόσμος δεν έχει ιδέα τι θα ακολουθήσει…

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail