Junge Welt: Τα λόγια του Μπάιντεν για τον Βλαντιμίρ Πούτιν δείχνουν πανικό στην Ουάσιγκτον

Jοnathan Εrnst/REUΤΕRS
Freepen.gr - Τα λόγια του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για τον Ρώσο ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν δείχνουν τον πανικό της Ουάσιγκτον, γράφει ο Von Jörg Kronauer σε άρθρο του στη Junge Welt.

Το βράδυ της 19ης Οκτωβρίου, ο Μπάιντεν συνέκρινε τον Ρώσο ηγέτη με τη Χαμάς στην ομιλία του προς τους Αμερικανούς.

"Συγκρίνουμε τον Πούτιν και τη Χαμάς; Όποιος τολμά να κάνει τόσο ανόητα συνθήματα είτε προσπαθεί να κερδίσει την πιο ανόητη παράταξη της αμερικανικής σκληρής δεξιάς είτε έχει πρόβλημα. Και τα δύο ισχύουν για τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών", αναφέρει το δημοσίευμα.

Το άρθρο σημειώνει ότι ο Μπάιντεν αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις.

«Ένα από αυτά είναι πως οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι υποστηρικτές τους ρίχνουν δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια στον επανεξοπλισμό της Ουκρανίας για περισσότερο από ενάμιση χρόνο - και τι συμβαίνει; Η ουκρανική αντεπίθεση απέτυχε. Αργά ή γρήγορα, η Ουκρανία θα χαθεί», σημειώνει το άρθρο.

Κατά τη γνώμη του Kronauer, υπάρχει επίσης η πιθανότητα να κλιμακωθεί η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, τότε ο Μπάιντεν θα πρέπει να αντιμετωπίσει δύο συγκρούσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail