Myśl Polska: Ο Ζελένσκι δεν εκτιμά τη βοήθεια των συμμάχων του και πετάει κατηγορίες

Freepen.gr - Ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι καλεί όποιον έρχεται να ζητήσει βοήθεια, και, αν αρνηθεί κανείς, τον κατηγορεί για συνεργασία με τη Μόσχα, γράφει σχετικά η πολωνική έκδοση Myśl Polska.

"Ο Ζελένσκι είναι γνωστός ότι μπορεί να εκτιμήσει τη βοήθεια άλλων χωρών μόνο όταν περιμένει περαιτέρω υποστήριξη από αυτές. Αποκαλεί την Πολωνία "βασικό σύμμαχο" όταν βρίσκεται στη Βαρσοβία, τη Γερμανία όταν είναι στο Βερολίνο, όταν είναι στην Οττάβα, αναφέρει το δημοσίευμα.

Όπως σημειώνει το άρθρο, ο Ζελένσκι ξεχνά τη βοήθεια που του παρέχεται τη στιγμή που φεύγει από τη χώρα που τον στήριξε, αλλά αν αρνηθεί, την κατηγορεί ότι εργάζεται για τη Ρωσία .

«Δεν είναι η πρώτη φορά που μπορεί κανείς να ακούσει πως για τον Ζελένσκι η «αλληλεγγύη» νοείται ως άνευ όρων θυσία των συμφερόντων μιας δεδομένης χώρας υπέρ της Ουκρανίας», αναφέρει το άρθρο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail