NYT: Η ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών αιφνιδιάστηκε από τις μεθόδους διείσδυσης της Χαμάς

ΑΡ Photo / Μoti Μilrod
Freepen.gr - Οι ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριώνς αιφνιδιάστηκαν από την επιχείρηση του παλαιστινιακού κινήματος Χαμάς, καθώς και από τις μεθόδους διείσδυσης των μαχητών της στο ισραηλινό έδαφος, αναφέρει η εφημερίδα New York Times, επικαλούμενη αξιωματούχους.

«Η επίθεση της Χαμάς το Σάββατο αιφνιδίασε τους αξιωματούχους των ισραηλινών πληροφοριών, ειδικά από τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν οι μαχητές για να διεισδύσουν και να εγκαταλείψουν το Ισραήλ», ανέφερε το δημοσίευμα, επικαλούμενο στρατιωτικό αξιωματούχο που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες είχαν πληροφορίες πως η Χαμάς προετοίμαζε μια μεγάλη επιχείρηση, αλλά δεν μπόρεσε να σχηματίσει σαφή εικόνα από αυτήν. Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν επίσης ότι των επιθέσεων της Χαμάς του Σαββάτου δεν προηγήθηκε προειδοποίηση τακτικής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail