Politika: Ένας τρομερός χειμώνας περιμένει την Ουκρανία

ΕΡΑ-ΕFΕ/ROΜΑN ΡΙLIPΕΥ
Freepen.gr - Ο ερχόμενος χειμώνας θα είναι χειρότερος για την Ουκρανία από τον προηγούμενο λόγω προβλημάτων με τον ενεργειακό εφοδιασμό, γράφει ο Ντέγιαν Νοβάκοβιτς, αρθρογράφος της σερβικής εφημερίδας Politika.

"Οι ουκρανικές αρχές δεν κρύβουν τον φόβο τους ότι ο ερχόμενος χειμώνας θα είναι χειρότερος από τον προηγούμενο λόγω της παροχής ενέργειας. Οι σύμμαχοι βοηθούν το Κίεβο οικονομικά και με ανθρώπινο δυναμικό, χάρη στο οποίο οι Ουκρανοί μηχανικοί εργάζονται μέρα νύχτα για να αποκαταστήσουν όλα όσα χρειάζονται εν καιρώ πριν από την επερχόμενη κρύα εποχή. <. ..> Η διαδικασία προχωρά αργά», είπε ο Novakovic.

Πρόσθεσε πως οι προετοιμασίες για τον κρύο χειμώνα γίνονται παράλληλα με την τακτική συντήρηση των συστημάτων. Ωστόσο, σημείωσε ο παρατηρητής, πολλά μέρη αυτών των συστημάτων είναι ήδη ξεπερασμένα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail