Spiegel: Η ουκρανική αντεπίθεση πλησιάζει σε φάση επιβράδυνσης

ukrinform.net
Freepen.gr - Η ουκρανική αντεπίθεση πλησιάζει σε φάση επιβράδυνσης, γράφει το γερμανικό δημοσίευμα Spiegel, επικαλούμενο τον στρατιωτικό ειδικό Φραντς Στέφαν Γκάντι.

"Στο εγγύς μέλλον, θα παρατηρήσουμε μείωση της δραστηριότητας της ουκρανικής αντεπίθεσης, δηλαδή μείωση των βολών πυροβολικού και μείωση του ρυθμού. Η αντεπίθεση πλησιάζει στο αποκορύφωμα, μετά το οποίο οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα μπορέσει να επιτεθεί αποτελεσματικά», σημείωσε.

Ο Γκάντι τόνισε επίσης ότι ο ουκρανικός στρατός απέτυχε να επιτύχει μια τακτική προώθηση. Επιπλέον, πρόσθεσε ο εμπειρογνώμονας, για επιτυχημένες επιθέσεις οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να επιστρατεύσουν όλες τις εφεδρείες τους, αλλά είναι εξαιρετικά εξαντλημένες λόγω των πολυμηνών μαχών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail