Η Ρωσία αυξάνει την παραγωγή Su-34M μετά από επιτυχημένες αποστολές στην Ουκρανία

Φωτογραφία: ru.wikipedia.org
Freepen.gr - Οι ρωσικές εταιρείες τετραπλασίασαν τον ρυθμό παραγωγής των μαχητών Sukhoi Su-34M μετά την επιτυχή χρήση τους στη ζώνη ειδικής επιχείρησης, αναφέρει το Military Watch Magazine.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ρωσία εξόπλισε αεροσκάφη Su-34 με υπερηχητικούς βαλλιστικούς πυραύλους Kinzhal. Τώρα τα ρωσικά μαχητικά μπορούν να καταστρέψουν στόχους σε απόσταση έως και 2.000 χιλιομέτρων.

«Η ενσωμάτωση των πυραύλων στο Su-34 φέρνει επανάσταση στις δυνατότητες της κλάσης και αναμένεται να δημιουργήσει μεγαλύτερη ζήτηση για τα αεροσκάφη εντός του στόλου, με τα Su-34 να έχουν το πλεονέκτημα πολύ χαμηλότερης επιχειρησιακής λειτουργίας έναντι του προηγούμενου αερομεταφορέα του Kinzhal, MiG-31K. κόστος και σημαντικά μεγαλύτερη αντοχή», ανέφερε το άρθρο της δημοσίευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μαχητικά αεροσκάφη Su-34M έχουν εξαλείψει αρκετά αντιαεροπορικά συστήματα πυραύλων Patriot κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail