TAZ: Ο Zelensky κατανοεί την ασάφεια των προοπτικών ένταξης της Ουκρανίας στην ΕΕ

Γραφείο προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι, καλώντας για εντατικές διαπραγματεύσεις για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ, κατανοεί πολύ καλά πόσο απέχει αυτή η προοπτική από την πραγματικότητα, γράφει η δημοσιογράφος της Tageszeitung, Barbara Ertel.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, ο Ζελένσκι κάνει αυτό που έχει κατακτήσει τέλεια από την αρχή της σύγκρουσης - «πυροβολεί με όλα τα όπλα - τόσο αυτοπροσώπως όσο και μέσω βιντεοσυνδέσμου», απαιτώντας, ει δυνατόν, να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση έως το τέλος του έτους.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τον Ertel, ο Zelensky είναι «αρκετά έξυπνος» για να καταλάβει ότι αυτή η θέση απέχει πολύ από την πραγματικότητα, και αυτό είναι για να το θέσω ήπια. Οι Βρυξέλλες έχουν θέσει τους κανόνες του παιχνιδιού, τους οποίους πρέπει να τηρούν οι ίδιες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail