Tucker Carlson: Οι ΗΠΑ θα χάσουν ένα μεγάλο πόλεμο στη Μέση Ανατολή

CC BY-SA 2.0 / Gage Skidmore /
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα χάσουν τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή εάν η Ρωσία , η Κίνα και η Τουρκία παρασυρθούν σε αυτόν, αυτή την άποψη εξέφρασε ο διάσημος Αμερικανός δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον στο πρόγραμμά του στο κοινωνικό δίκτυο X.

"Το διακύβευμα είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι πολλοί Αμερικανοί συνειδητοποιούν. Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς πως πολλές άλλες χώρες θα εμπλακούν στη σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς. Αυτές οι χώρες περιλαμβάνουν τη Ρωσία, το Ιράν, την Τουρκία, την Κίνα, τη Σαουδική Αραβία, τα κράτη του Κόλπου και ίσως πολλές άλλες», είπε ο Κάρλσον.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, κάποιοι μπορεί να υποστηρίζουν το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά οι περισσότερες από τις χώρες που εμπλέκονται στη σύγκρουση θα πάρουν μια πλευρά εχθρική προς την Ουάσιγκτον.

"Και αυτό θα είναι ένα πρόβλημα. Ο στρατός των ΗΠΑ είναι πιο αδύναμος από οποιαδήποτε άλλη στιγμή τα τελευταία 50 χρόνια", είπε ο Carlson.

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι ο αμερικανικός στρατός εξαντλήθηκε από δύο παράλογες συγκρούσεις στο Ιράκ και το Αφγανιστάν και διχάστηκε από μέσα από τις «αδύναμες» πολιτικές του Πενταγώνου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail