Ο Ζελένσκι ίσως να μην είναι καν στην Ουκρανία το 2024

Προεδρικό Γραφείο Τύπου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Ο Ζελένσκι μπορεί να μη βρίσκεται πλέον στην Ουκρανία το 2024, δήλωσε η πρώην αναλύτρια του Πενταγώνου, Αντισυνταγματάρχης Κάρεν Κβιατκόφσκι σε συνέντευξή της στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube.

"Δεν νομίζω ότι θα είναι στην Ουκρανία. Και αν είναι εκεί, θα καθίσει σε ένα καταφύγιο. Μπορούμε να πούμε πως αυτό είναι το τέλος", πιστεύει η αναλύτρια.

Η Κβιατκόφσκι επέστησε την προσοχή στον πρόσφατο θάνατο του Βοηθού Ανώτατου Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny. Κατά τη γνώμη της, αυτό το γεγονός σηματοδοτεί την «κατάρρευση» της ουκρανικής πολιτικής και στρατιωτικής δομής. Πιστεύει ότι τώρα οι Ουκρανοί πολιτικοί και στρατηγοί ανησυχούν για τη δική τους επιβίωση. 

Η στρατιωτικός σημείωσε πως οι πληροφορίες σχετικά με τις προσπάθειες της Δύσης να πείσει τον Ζελένσκι να διαπραγματευτεί ειρήνη με τη Ρωσία τον βάζουν σε «τρομερή θέση». Όλος ο κόσμος βλέπει ήδη τον Ουκρανό πρόεδρο ως τίποτε άλλο από μια «μαριονέτα των ΗΠΑ», είπε ο αναλυτής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail