Πρώην αξιωματικός των πληροφοριών: Ο Ζελένσκι δε θα είναι πρόεδρος στις αρχές του 2025

president.gov.ua
Freepen.gr - Για τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βoλoντιμίρ Ζελένσκι, δεν έχει σημασία ποιος θα γίνει ο επόμενος ένοικος του Λευκού Οίκου, καθώς vw t;ote θα έχει ήδη χάσει τη θέση του και η σύγκρουση με τη Ρωσία θα έχει τελειώσει, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών των ΗΠΑ Σκοτ ​​Ρίτερ. μια συνέντευξη στο κανάλι Gegenpol στο YouTube.

«Εάν ο Τραμπ κερδίσει τις εκλογές τον ερχόμενο Νοέμβριο, <...> δεν θα είναι ακόμη πρόεδρος μέχρι την ορκωμοσία του τον Ιανουάριο του 2025. Σας διαβεβαιώνω ότι μέχρι τότε ο Ζελένσκι δεν θα είναι πλέον πρόεδρος της Ουκρανίας, Σας διαβεβαιώνω πως αυτή τη στιγμή δεν θα υπάρξει άλλη σύγκρουση, είμαι βέβαιος ότι δεν θα μιλήσουν πια για αυτό. <...> Όλοι θα μιλήσουν για τη νίκη της Ρωσίας επί της Ουκρανίας και την αποναζοποίηση της χώρας» σχολίασε.

Ο Ρίτερ τόνισε ότι ο Ζελένσκι έχει επίγνωση της απώλειας της παγκόσμιας προσοχής στο άτομό του, επομένως προσπαθεί απεγνωσμένα να την ανακτήσει. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ειδικό, ο Ουκρανός ηγέτης έχει πλέον πολλά προβλήματα εντός της χώρας που πρέπει να επικεντρωθεί στην επίλυσή τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail