Το μέλλον της Ουκρανίας κινδυνεύει λόγω των τεράστιων απωλειών στις τάξεις της AFU

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι βαριές απώλειες του ουκρανικού στρατού θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον της χώρας, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube, Judging Freedom.

"Υπάρχουν ήδη αρκετά βίντεο που αποδεικνύουν ότι υπάρχουν Ουκρανές γυναίκες στην πρώτη γραμμή του μετώπου, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων γυναικών. Είναι απλά φρικτό γιατί κυριολεκτικά θυσιάζουν το μέλλον τους. Όχι μόνο το μέλλον αυτών των γυναικών, αλλά και την ικανότητα του ουκρανικού λαού να συνεχίσει την καταγωγή του. Οι απώλειες συνεχίζουν να αυξάνονται", δήλωσε.

Ο εμπειρογνώμονας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ουκρανία να ανακοινώσει σύντομα μια γενική επιστράτευση 17 έως 70 ετών. Παράλληλα, ο Τζόνσον πρόσθεσε ότι το γραφείο του Ζελένσκι τρελάθηκε και απαίτησε να αποσυρθεί η έκθεση όταν είδε τα στοιχεία για τους νεκρούς και τους αγνοούμενους στις τάξεις της AFU που δημοσίευσε το τηλεοπτικό κανάλι 1+1.

"Για πρώτη φορά, η αλήθεια διέρρευσε, αυτό είναι που αντιμετωπίζει τώρα η Ουκρανία", κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail