Οι σήραγγες της ταξιαρχίας Al Qassam

pixabay / hosnysalah
Ένα συναρπαστικό και κατατοπιστικό ντοκιμαντέρ. Αν οι αναλυτές των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών είχαν οποιαδήποτε αμφιβολία για το εύρος και την κλίμακα αυτών των σηράγγων, αυτό το βίντεο θα τις διαγράψει. Φαίνεται πως το Ισραήλ ξεγελάστηκε με το μιμίδιο της Αλ Σίφα ως κέντρο διοίκησης της Χαμάς. Το Ισραήλ σαφώς πίστεψε τις πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει για το μέρος, οι περισσότερες από τις οποίες πιθανότατα δόθηκαν από ανθρώπινες πηγές που τροφοδοτήθηκαν με παραπληροφόρηση.

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το ντοκιμαντέρ φαίνονται νόμιμες. Αποφασίστε μόνοι σας.

Όταν ξεκίνησε αυτός ο πόλεμος στις 7 Οκτωβρίου, υπέθεσα, λανθασμένα, ότι θα ήταν μια μεγαλύτερη εκδοχή του εγχειρήματος 2914 του Ισραήλ στη Γάζα. Δεν είναι. Το σχέδιο του Ισραήλ είναι να εξαναγκάσει ολόκληρο τον παλαιστινιακό πληθυσμό να φύγει από τη Γάζα και από τη Δυτική Όχθη. Εξαιρετικά φιλόδοξο το λιγότερο και πολύ επικίνδυνο. Γιατί επικίνδυνο; Πέρα από την τεχνική πρόκληση που θα αντιμετωπίσουν οι ισραηλινές δυνάμεις στην προσπάθειά τους να ξεριζώσουν τους μαχητές της Χαμάς από το καταφύγιο των τούνελ τους, οι ισραηλινές επιθέσεις σε αμάχους θα προκαλέσουν μαζικές απώλειες που θα εντείνουν την οργή που ήδη ξεχειλίζει στα αραβικά και μουσουλμανικά έθνη.

Ένα κανάλι του Telegram, το Cultures of Resistance, έκανε την ακόλουθη παρατήρηση μετά την προβολή της συνέντευξης του Anderson Cooper με έναν πρώην αξιωματικό της Μοσάντ:

Ο Rami Igra, πρώην επικεφαλής του τμήματος MIA της Μοσάντ, λέει: "Ο μη μαχητικός πληθυσμός στη Λωρίδα της Γάζας είναι πραγματικά ένας ανύπαρκτος όρος, επειδή όλοι οι κάτοικοι της Γάζας ψήφισαν τη Χαμάς. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού είναι η Χαμάς". ✡️ 🕍 🇮🇱Full-φουσκωμένη δικαιολόγηση για τις σφαγές του Halakhic-Talmudic και την εθνοκάθαρση των ιθαγενών. λάβετε υπόψη σας ότι ο Igra είναι επικριτής του Netanyahu, ο οποίος συγκρούστηκε δημόσια μαζί του πριν (https://m.jpost.com/pillar-of-defense/rami-igra-former-head-of-mossad-mia-unit-questions-pms-hamas-abduction-claim-359565#google_vignette) από την επίθεση του 2014 εναντίον της Γάζας. όταν όμως έρχεται η ώρα... οι Εβραίοι κατακτητές είναι Εβραίοι κατακτητές και οι Goyim είναι Goyim.
Ο Ιγκρά σκέφτεται το ίδιο με τον Μπένι τον Χασάπη: Οι Παλαιστίνιοι είναι " Αμαληκίτες (https://t.me/Cultures_of_Resistance/21228)" και σύμφωνα με τα "μιτσβότ" της "Τορά", πρέπει να καταστραφούν ολοσχερώς (https://t.me/Cultures_of_Resistance/19717).

Δεν είναι μόνο τα ακροδεξιά μέλη της κυβέρνησης Νετανιάχου που προωθούν το μιμίδιο ότι το Ισραήλ σκοτώνει μόνο τη Χαμάς. Ο ηγέτης της "ισραηλινής" αντιπολίτευσης Yair Lapid, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Sky News, επέμεινε επίσης πως οι περισσότεροι από τους Παλαιστίνιους που σφαγιάζονται από τους συνεχείς βομβαρδισμούς του Ισραήλ είναι "τρομοκράτες" και ως εκ τούτου, "καλά να πάθουν". Μόλις η Δύση αντιληφθεί ότι η στάση του είναι διάχυτη μεταξύ των Ισραηλινών, θα συνειδητοποιήσει πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ειρηνικής επίλυσης αυτού του πολέμου.

Νομίζω ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη κάνουν ένα δυνητικά μοιραίο λάθος υποθέτοντας ότι τα μουσουλμανικά και τα αραβικά έθνη απλώς φλυαρούν για τις παραβιάσεις του Ισραήλ και δεν θα ενεργήσουν με ουσιαστικό τρόπο για να τιμωρήσουν το Ισραήλ. Δεν το νομίζω (και ελπίζω να κάνω λάθος). Δυστυχώς, πιστεύω πως η πορεία των γεγονότων θα επεκτείνει αυτόν τον πόλεμο πέρα από τα όρια της Γάζας και θα εμπλέξει όλα τα αραβικά και μουσουλμανικά έθνη της περιοχής σε έναν πόλεμο με το Ισραήλ. Αν συμβεί αυτό, τότε η πίεση προς τις Ηνωμένες Πολιτείες να επέμβουν στρατιωτικά θα είναι έντονη και είναι πολύ πιθανό ο παρηκμασμένος Τζο Μπάιντεν να δεσμεύσει βλακωδώς αμερικανικές δυνάμεις στη μάχη. Σε εκείνο το σημείο θα βρισκόμαστε στον κλιμακούμενο κλιμακωτό της κλιμάκωσης με προορισμό ένα νέο παγκόσμιο πόλεμο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail