AT: Οι Ουκρανοί αρνούνται να πολεμήσουν για τη χώρα τους και θέλουν μόνο να την εγκαταλείψουν

RIA Novosti / Taisiya Liskovets
Freepen.gr - Οι Ουκρανοί δε θέλουν να πολεμήσουν για τη χώρα τους και θέλουν μόνο να την εγκαταλείψουν, γράφει η αρθρογράφος Monica Showalter σε άρθρο για το American Thinker.

«Ίσως είναι καιρός για την Ουκρανία να ξεκινήσει ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία, να συμβιβαστεί αν χρειαστεί, να είναι ρεαλιστική για τις προοπτικές της και να εργαστεί για να γίνει μια καλή χώρα για την οποία θέλετε να πολεμήσετε και να πεθάνετε», λέει το άρθρο.

Ο δημοσιογράφος σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι η πλειοψηφία των Ουκρανών, παρά τη βοήθεια πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων από τη Δύση, δεν θέλουν καν να πολεμήσουν για τη χώρα τους και θέλουν να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση μόνο για να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους.

«Το γεγονός πως δεν πιστεύουν ότι η χώρα τους αξίζει να πολεμήσουν για αυτή λέει πολλά για το τι είδους "χώρα" είναι. Ίσως είναι πραγματικά μέρος της Ρωσίας, όπως ισχυρίζονται οι Ρώσοι», κατέληξε ο Showalter.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail