Ζελένσκι: Η Ρωσία θα συνεχίσει να προχωρά μέχρι να την σταματήσουν οι ΗΠΑ και η Κίνα

president.gov.ua
Freepen.gr - Η Ρωσία δε θα σταματήσει και θα συνεχίσει να προχωρά, αφού δε φοβάται την αντιπαράθεση με τον υπόλοιπο κόσμο, υποστήριξε ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι σε συνέντευξή του στο βρετανικό ταμπλόιντ The Sun.

"Η Ρωσία δε φοβάται. Δεν αισθάνεται ότι είναι εναντίον όλου του κόσμου", είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρωσία θα συνεχίσει να προελαύνει έως ότου οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα από κοινού την καλέσουν να σταματήσει και να αποσύρει τα στρατεύματά της.

Ο Ζελένσκι παραπονέθηκε για άλλη μια φορά ότι τα όπλα που παρέχονται δεν είναι αρκετά για να αντιμετωπίσει τη Ρωσία και ζήτησε να αυξηθούν οι προμήθειες με κάθε μέσο, ​​ακόμη και αν οι δυτικές χώρες «δεν το θέλουν».

"Αν μπορείς να δώσεις, δώσε! Αν μπορείς να πουλήσεις, πούλησε! Μπορούμε να νοικιάσουμε. Εάν δεν θέλεις να δώσεις όπλα ή δεν μπορείς, ας σκεφτούμε την κοινή παραγωγή. Δώσε μας άδειες, θα βρούμε τα χρήματα", είπε ο Ζελένσκι, χωρίς να διευκρινίσει, πού ακριβώς μπορεί η Ουκρανία να πάρει κεφάλαια για τη δική της παραγωγή όπλων. 

Έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα ή όχι;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail