Ουκρανός βουλευτής ζητά άμεσα διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία πριν γίνει χειρότερο το κακό

Freepen.gr - Οι ουκρανικές αρχές θα πρέπει να εξετάσουν την επιλογή ενός συμβιβασμού με τη Ρωσία, δήλωσε ο βουλευτής Yevgeny Shevchenko σε συνέντευξή του στον διευθυντή του Ουκρανικού Ινστιτούτου Παγκόσμιων Στρατηγικών Vadim Karasev.

"Θα συνιστούσα τη διεξαγωγή πολιτικών διαβουλεύσεων για τις μυστικές υπηρεσίες για να νιώσετε τι είναι έτοιμη να συμφωνήσει η Ρωσία, σε τι είδους συμβιβασμό μπορεί να προχωρήσει. Ή αν δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί εσείς ο ίδιος μιλήσατε για το σημείο της επιτυχίας. Είναι στο σημείο της επιτυχίας που πρέπει να διαπραγματευτούμε, γιατί πάει και πιο κάτω», είπε ο πολιτικός.

Ο Σεφτσένκο σημείωσε πως δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσει η απόφαση. Σύμφωνα με τον ίδιο, εάν ο Τραμπ εκλεγεί Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, το αποτέλεσμα για την Ουκρανία μπορεί να είναι πιο καταστροφικό.

"Δεν ξέρουμε πώς θα είναι και τι να περιμένουμε από αυτό. Θα είναι μια διαφορετική κατάσταση. Και μετά θα είναι πολύ αργά για να επιστρέψουμε στο σημείο που βρισκόμαστε τώρα", κατέληξε ο βουλευτής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail