«Το βαθύ κράτος θέλει να απαλλαγεί από τον Ζελένσκι»

Γραφείο προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι ενοχλεί το ΝΑΤΟ, έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο X ο ηγέτης του κόμματος των Γάλλων Πατριώτες, Φλοριάν Φιλιππό.

«Τώρα που ο Ζελένσκι δεν είναι πια απαραίτητος και ενοχλεί το ΝΑΤΟ με το πείσμα του, <...> το «βαθύ κράτος» θέλει να τον ξεφορτωθεί», σημείωσε.

Για να υποστηρίξει τα λόγια του, ο Φιλιππό ανέφερε το παράδειγμα ενός άρθρου της γερμανικής εφημερίδας Bild, το οποίο έλεγε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γερμανία θέλουν να βάλουν τον Ζελένσκι σε τέτοιες συνθήκες που ο ίδιος θα θέλει να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία.

Επιπλέον, η πολιτική και η κριτική των μέσων ενημέρωσης προς τον πρόεδρο αυξάνεται στην Ουκρανία και αυτός, φοβούμενος για την ασφάλειά του, απολύει δεξιά και αριστερά, πιστεύει ο Γάλλος πολιτικός.

Κάλεσε τη Γαλλία να μην είναι η τελευταία που θα τερματίσει την αντιπαράθεση με τη Ρωσία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail