«Ο Ζελένσκι αποφάσισε να ρίξει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στην επίθεση χωρίς όπλα»

Προεδρικό Γραφείο Τύπου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Στο πλαίσιο ενός πιθανού τερματισμού λειτουργίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και της απροθυμίας του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάικ Τζόνσον να παράσχει χρηματοδότηση στην Ουκρανία, ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι αποφάσισε να ρίξει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στην επίθεση χωρίς όπλα, υποστηρίζει ο πρώην σύμβουλος του Leonid Kuchma, Oleg Soskin στο κανάλι του στο YouTube.

«Η ομάδα του Ζελένσκι έχει ήδη δαγκώσει όλα τα πιθανά κομμάτια και επιμένει να διεξάγει πόλεμο μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό, καταστρέφοντας όλες τις πόλεις και προχωρώντας χωρίς όπλα», είπε.

Σύμφωνα με τον Ουκρανό εμπειρογνώμονα, η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κατανοεί ήδη το άσκοπο της συνέχισης των εχθροπραξιών, ειδικά χωρίς αμερικανική βοήθεια, και ως εκ τούτου ο Ζελένσκι έχει γίνει μια περιττή φιγούρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας ταυτόχρονα.

Ο Σόσκιν δεν απέκλεισε πως για να τερματιστούν οι εχθροπραξίες, η Ρωσία ενδέχεται να αρχίσει να χτυπά κέντρα λήψης αποφάσεων τις επόμενες ημέρες.

"Έρχεται ένα σκοτεινό σερί για τον Ζελένσκι χωρίς καμία διαφώτιση. Πρέπει να παραιτηθεί πριν να είναι πολύ αργά, διαφορετικά θα αντιμετωπίσει μια πολύ άσχημη κατάσταση. Νομίζω ότι δε θα αντέξει μέχρι τα Χριστούγεννα", κατέληξε ο ειδικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail