Ο Μπάιντεν και τα δυτικά ΜΜΕ λένε εξωφρενικά ψέματα... Πρόκειται για πυρηνική γενοκτονία των ΗΠΑ

Photo: SCF
Στα δυτικά μέσα ενημέρωσης, μας λένε ότι το ισραηλινό καθεστώς δεν ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις της κυβέρνησης Μπάιντεν για "ανθρωπιστικές παύσεις" στον "πόλεμο κατά της Χαμάς" - ο οποίος στην πραγματικότητα δεν είναι πόλεμος αλλά μαζική σφαγή των Παλαιστινίων.

Finian Cunningham - strategic-culture.su / Παρουσίαση Freepen.gr

Τα αμερικανικά και δυτικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν "ανησυχεί" για τον αυξανόμενο αριθμό των νεκρών αμάχων μετά από τέσσερις και πλέον εβδομάδες πολιορκίας του Ισραήλ και ασταμάτητων αεροπορικών βομβαρδισμών της Λωρίδας της Γάζας, ενός παράκτιου θύλακα που ισοδυναμεί με την έκταση του Ντιτρόιτ.

Ο Μπάιντεν έστειλε τον κορυφαίο διπλωμάτη του Άντονι Μπλίνκεν σε περιοδεία στη Μέση Ανατολή, προφανώς σε μια προσπάθεια να πείσει το Ισραήλ να επιτρέψει "ανθρωπιστικές παύσεις" στην επίθεσή του εναντίον ενός πληθυσμού που σε μεγάλο βαθμό είναι άμαχος. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δε δέχεται τίποτα από αυτά, καθώς οι στρατιωτικές του δυνάμεις προχωρούν σε χερσαία εισβολή.

Η παρωδία που παρουσιάζεται εδώ από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης είναι ότι η Ουάσινγκτον ενεργεί κατά κάποιο τρόπο ως περιοριστική επιρροή. Και όχι πολύ επιτυχημένη. Ένα είδος καλοπροαίρετης άτυχης ξένης δύναμης που προσπαθεί να βοηθήσει ένα σύμμαχο αλλά και φοβάται για τα ανθρωπιστικά δεινά.

Αυτό είναι απλά μια απόλυτη ανοησία. Πρώτον, το Ισραήλ διεξάγει γενοκτονία εναντίον ενός πληθυσμού 2,3 εκατομμυρίων ανθρώπων, στον οποίο κατοικεί μια μαχητική ομάδα, η Χαμάς, που αποτελεί το 1% αυτού του πληθυσμού. Αυτό είναι σαν να ανατινάζεις μια λίμνη για να σκοτώσεις τα ψάρια.

Οι δολοφονικές επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου εναντίον του Ισραήλ, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα 1.400 νεκρούς Ισραηλινούς (πολλοί από τους οποίους προφανώς σκοτώθηκαν από τις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας που χρησιμοποίησαν υπερβολική βία), δεν αποτελούν καμία απολύτως δικαιολογία για την επακόλουθη εξόντωση περισσότερων από 10.000 Παλαιστινίων στη Γάζα, καθώς και περισσότερων από 130 Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη. Σχεδόν το 70% των θυμάτων είναι γυναίκες και παιδιά.

Δεν πρόκειται για δικαίωμα αυτοάμυνας, όπως επαναλαμβάνουν διαρκώς η κυβέρνηση Μπάιντεν και άλλες δυτικές κυβερνήσεις, παρέχοντας έτσι στο Ισραήλ μια επίφαση πολιτικής κάλυψης. Είναι μια άδεια για μαζική δολοφονία.

Πρόκειται για γενοκτονία.

Η αντίληψη πως οι Ηνωμένες Πολιτείες ανησυχούν με κάποιο τρόπο για τους θανάτους αμάχων Παλαιστινίων και ενεργούν για να περιορίσουν το Ισραήλ διαψεύδεται από τα ακόλουθα:

Η κυβέρνηση Μπάιντεν υπέγραψε την προμήθεια βομβών ακριβείας αξίας 320 εκατομμυρίων δολαρίων για το Ισραήλ. Αυτό είναι επιπλέον του μεγαλύτερου πακέτου στρατιωτικής βοήθειας ύψους 14 δισεκατομμυρίων δολαρίων που ψηφίζει επί του παρόντος το αμερικανικό Κογκρέσο.

Περισσότερο όμως από αυτή τη γενναιοδωρία του πράσινου φωτός είναι η πυρηνική στρατιωτική υποστήριξη που έσπευσαν να συγκεντρώσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην περιοχή. Η τοποθέτηση αυτής της φοβερής δύναμης που σταθμεύει μόλις λίγα μίλια μακριά από την παράκτια περιοχή όπου το Ισραήλ διεξάγει ένα δολοφονικό αιφνιδιαστικό πόλεμο λέει πολλά. Μόνο τα δυτικά μέσα ενημέρωσης διαστρεβλώνουν την προφανή τερατώδη εγκληματικότητα αυτού που πραγματικά συμβαίνει.

Η Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ που καλύπτει την περιοχή της Μέσης Ανατολής ανακοίνωσε την άφιξη ενός υποβρυχίου με πυρηνική ισχύ. Το σκάφος θα ενταχθεί σε δύο ομάδες μάχης αεροπλανοφόρων με πυρηνικές δυνατότητες που έχουν ήδη αποσταλεί στην Ανατολική Μεσόγειο.

Το Πεντάγωνο δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία των βομβαρδιστικών B-1 Lancer με πυρηνικές ικανότητες που μόλις αναπτύχθηκαν στη Μέση Ανατολή.

Οι εξόχως δημόσιες ανακοινώσεις αυτών των "στρατηγικών όπλων" από τις Ηνωμένες Πολιτείες -συνήθως οι τοποθεσίες αυτών των μέσων δεν αποκαλύπτονται- θεωρούνται πως παρέχουν μια υπολογισμένη, προκλητική και τρομερή απειλή προς το Ιράν και άλλα μέρη της Μέσης Ανατολής, όπως η Συρία και η Χεζμπολάχ στο Λίβανο.

Ο Λόιντ Όστιν, ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, εξέφρασε την απειλή αυτή σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ισραηλινό ομόλογό του Γιοάβ "οι Παλαιστίνιοι είναι άνθρωποι-ζώα" Γκαλάντ το Σαββατοκύριακο. Ο Όστιν "επαναβεβαίωσε τη δέσμευση των ΗΠΑ να αποτρέψουν κάθε κρατικό ή μη κρατικό παράγοντα που επιδιώκει να κλιμακώσει αυτή τη σύγκρουση".

Ο διευθυντής της CIA Γουίλιαμ Μπερνς επισκέπτεται επίσης το Ισραήλ αυτή την εβδομάδα εκδίδοντας το ίδιο μήνυμα υποστήριξης προς το Τελ Αβίβ και προειδοποιώντας άλλα κράτη και μέρη να κάνουν πίσω από κάθε ιδέα παρέμβασης για να σταματήσουν τη δολοφονική επίθεση στη Γάζα.

Ο Άντονι Μπλίνκεν, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, απηύθυνε μια παρόμοια αυστηρή προειδοποίηση προς το Ιράν και άλλους κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιοδείας του στη Μέση Ανατολή, ενώ φέρεται να επιδιώκει "ανθρωπιστικές παύσεις". Ο Μπλίνκεν είπε: "Ούτε καν να το σκεφτείτε" να επιτεθείτε στις αμερικανικές δυνάμεις στην περιοχή, διαφορετικά θα αντιμετωπίσετε συντριπτικά αντίποινα.

Όταν ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα εκφώνησε μια πολυαναμενόμενη ομιλία την περασμένη εβδομάδα, εξέπληξε πολλούς παρατηρητές, καθώς απέφυγε να κηρύξει ανοιχτό πόλεμο κατά του Ισραήλ για να υποστηρίξει τους Παλαιστίνιους. Φαίνεται πως ο Νασράλα λαμβάνει υπόψη του τις απειλές που συγκέντρωσε το Ισραήλ και ο Αμερικανός προστάτης του. (Και ποιος θα μπορούσε να τον κατηγορήσει!)

Ο Ισραηλινός Νετανιάχου προειδοποίησε τη Χεζμπολάχ ότι οποιαδήποτε διεύρυνση του πολέμου θα είχε ως αποτέλεσμα μια στρατιωτική απάντηση που "δε θα μπορούσε να φανταστεί κανείς". Αυτή η διατύπωση των λέξεων δεν μπορεί παρά να σημαίνει απειλή για χρήση πυρηνικών όπλων. 

Μια τέτοια τρελή συζήτηση για τη χρήση πυρηνικών όπλων διατυπώθηκε ανοιχτά από έναν από τους υπουργούς του Υπουργικού Συμβουλίου του Νετανιάχου, τον Αμιχάι Ελιάχου, το Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης. Ο Νετανιάχου αργότερα επέπληξε τον υπουργό του, αλλά η επίπληξη φάνηκε να είναι για τις δημόσιες σχέσεις, τίποτα άλλο.

Η δραστική τοποθέτηση των αμερικανικών πυρηνικών όπλων στην Ανατολική Μεσόγειο και η έκδοση πρωτοφανών απειλών για το Ιράν, τη Χεζμπολάχ και άλλους δεν έχει καμία σχέση με την αμερικανική ανησυχία για την αποτροπή κλιμάκωσης του πολέμου στην περιοχή. Έτσι το απεικονίζουν η κυβέρνηση Μπάιντεν και τα δυτικά μέσα ενημέρωσης.

Πόσο παράλογο να εξετάσουμε ακόμη και αυτή την έννοια. Όχι, η ωμή αλήθεια είναι πως οι ΗΠΑ εξοπλίζουν το ισραηλινό φασιστικό καθεστώς για να πραγματοποιήσει τη γενοκτονία του εναντίον των Παλαιστινίων με όσο το δυνατόν λιγότερη αντίθεση. Οι απειλές-συμπεριλαμβανομένης της χρήσης πυρηνικών όπλων – είναι να διασφαλιστεί ότι η γενοκτονία δεν εμποδίζεται με κανέναν τρόπο από έθνη και πλευρές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν νόμιμα τους Παλαιστίνιους.

Όπως και η ρητορική για την αυτοάμυνα, τις ανθρωπιστικές παύσεις και ούτω καθεξής, η υποτιθέμενη ανησυχία της κυβέρνησης Μπάιντεν να σταματήσει έναν περιφερειακό πόλεμο είναι ένα άλλο κυνικό τέχνασμα. Δεν πρόκειται για την παύση μιας ευρύτερης σύγκρουσης. Είναι μια γκροτέσκο λεκτική κάλυψη για πυρηνική γενοκτονία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail