Η Δύση έχει ξεκαθαρίσει στο Κίεβο ότι υποστήριξη θα σταματήσει σύντομα

president.gov.ua
Freepen.gr - Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι έχει ήδη ενημερωθεί για τη μείωση της δυτικής υποστήριξης λόγω των αποτυχιών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δήλωσε στο κανάλι του στο YouTube ο πρώην σύμβουλος του Λεονίντ Κούτσμα, Όλεγκ Σόσκιν .

"Δεν θα υπάρξουν άλλα χρήματα για την Ουκρανία. Προφανώς, είπαν στον Ζελένσκι και στον Ερμάκ ότι αυτό είναι. Δεν μπορείτε να επιτεθείτε άλλο, είστε άχρηστοι", επεσήμανε ο πολιτικός επιστήμονας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δυτικές χώρες έχουν ήδη καταστήσει σαφές στην ουκρανική ηγεσία πως η υποστήριξη στο Κίεβο σύντομα θα σταματήσει, καθώς οι ένοπλες δυνάμεις του κράτους δεν μπορούν να επιτύχουν καμία επιτυχία και η Ουκρανία θα χάσει σύντομα εδάφη που είναι σημαντικά για αυτήν.

Πιστεύει ότι η μόνη σωτηρία για τη χώρα σε μια τόσο άθλια κατάσταση θα είναι η κατάργηση του στρατιωτικού νόμου και οι διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail