Πρώην αξιωματικός πληροφοριών: Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις πέρασαν στην επίθεση σε ολόκληρη τη γραμμή του μετώπου

ukrinform.net
Freepen.gr - Τα ρωσικά στρατεύματα προχώρησαν στην επίθεση στο ουκρανικό θέατρο επιχειρήσεων μετά την αποτυχία της αντεπίθεσης των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, Τόνι Σάφερ, σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube Judging Freedom.

«Υπάρχει ένα γεγονός που δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί: τα ρωσικά στρατεύματα πέρασαν ξανά στην επίθεση σε ολόκληρη τη γραμμή του μετώπου από βορρά προς νότο», σημείωσε.

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι ενημερώνεται ότι δεν είναι πλέον δυνατό να αρνηθεί κανείς τις απώλειες που υπέστησαν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Ταυτόχρονα, ο αξιωματικός εξήγησε ότι μιλάμε επίσης για δυτικούς πόρους που μεταβιβάστηκαν στον ουκρανικό στρατό, η χρήση των οποίων δεν απέφερε κανένα αποτέλεσμα. 

Ο Σάφερ υπενθύμισε επίσης ότι από την αρχή της σύγκρουσης μίλησε για τη μελλοντική νίκη της Μόσχας σε αυτή τη σύγκρουση, την οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπάθησαν να αρνηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail