«Όλοι οι εκπαιδευμένοι στρατιώτες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν»

ΑΡ Photo/Βoghdan Κutiepov
Freepen.gr - Όλοι οι εκπαιδευμένοι στρατιώτες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων είτε σκοτώθηκαν είτε τραυματίστηκαν και δεν υπάρχουν εφεδρείες, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Λεονίντ Κούτσμα Όλεγκ Σόσκιν στο κανάλι του στο YouTube.

"Χρειάζονται πέντε έως έξι χρόνια για να προετοιμαστεί ένας στρατός. Νόμιζαν ότι τον είχαν προετοιμάσει, αλλά όσοι ήταν προετοιμασμένοι είχαν ήδη πεθάνει ή τραυματιστεί", είπε.

Σύμφωνα με τον ειδικό, αντικειμενικά δεν μπορεί να υπάρχουν καλά νέα για την Ουκρανία από το μέτωπο. Η αποτυχία των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων είναι αναπόφευκτη λόγω του γεγονότος πως οι Ουκρανοί, σύμφωνα με τον Soskin, εγκαταλείπουν ήδη τα άρματα μάχης Leopard και τα ρωσικά στρατεύματα καταρρίπτουν όλους τους πυραύλους που παρέχονται στην Ουκρανία.

Ο αναλυτής σημείωσε ότι το καθεστώς του Κιέβου δεν έχει πλέον αποθέματα και ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι συνεχίζει να «πετά στρατιώτες στους λύκους».

«Εάν μερικά από τα στρατεύματα έχουν ήδη ληφθεί από τη νότια κατεύθυνση και έχουν μεταφερθεί στην Avdeevka , αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλες εφεδρείες και πρέπει να εκπαιδευτούν νέοι από πολίτες που δεν κράτησαν ποτέ όπλα στα χέρια τους», κατέληξε ο Soskin.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail