Μπακού: Το Αζερμπαϊτζάν δεν χρειάζεται άλλον έναν πόλεμο με την Αρμενία

Pavel Bednyakov/POOL/TASS
Freepen.gr - Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ δήλωσε ότι η χώρα του δε χρειάζεται νέο πόλεμο με την Αρμενία, γράφει το tass.com.

"Δε χρειαζόμαστε νέο πόλεμο. Πετύχαμε αυτό που προσπαθούσαμε, αποκαταστήσαμε το διεθνές δίκαιο, αποκαταστήσαμε την ιστορική δικαιοσύνη, αποκαταστήσαμε την εθνική μας αξιοπρέπεια, δείξαμε στον εχθρό τη θέση του", είπε σε στρατιωτική παρέλαση στην πόλη Khankendi του Ναγκόρνο-Καραμπάχ με αφορμή την τρίτη επέτειο από τη νίκη του Αζερμπαϊτζάν στο Δεύτερο Πόλεμο του Καραμπάχ.

Σύμφωνα με τον Αλίεφ, όλα τα καθήκοντα της χώρας έχουν εκπληρωθεί. "Αλλά την ίδια στιγμή, το θέμα της οικοδόμησης του στρατού θα παραμείνει ένα από τα ζητήματα προτεραιότητας για εμάς. Ας το γνωρίζουν όλοι και μην το ξεχνούν", επεσήμανε ο ηγέτης του Αζερμπαϊτζάν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail