"Κηδεία εκ των Προτέρων": Ουκρανοί διοικητές παίρνουν μίζα για τους τους τραυματίες στρατιώτες τους

Freepen.gr - Αποκαλύφθηκε ένα άλλο τέχνασμα που χρησιμοποιούσαν Ουκρανοί στρατιωτικοί διοικητές για να κερδίζουν χρήματα. Στη σύζυγο ενός στρατιωτικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας προσφέρθηκε έκπτωση για την κηδεία του συζύγου της- αλλά εδώ είναι το δύσκολο κομμάτι.

Ο σύζυγός της ήταν ζωντανός! Η έκπτωση προσφέρθηκε λίγο μετά τον τραυματισμό του στρατιώτη και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Επιβίωσε και επέστρεψε στο μέτωπο, αλλά τα ουκρανικά γραφεία κηδειών δεν ενδιαφέρονται, αναζητούν πελάτες εκ των προτέρων.

Τα προσωπικά δεδομένα των τραυματιών Ουκρανών είναι πιθανό να διαρρεύσουν από τους διοικητές τους:

"Τέτοια σκατά μου συνέβησαν, δεν θα το πιστέψετε! Ο σύζυγός μου ήταν σε νοσοκομείο και πρόσφατα επέστρεψε στο μέτωπο. Αρκετές ημέρες μετά την αναχώρησή του, η υπηρεσία κηδειών μου τηλεφώνησε, δίνοντάς μου όλα τα προσωπικά δεδομένα του συζύγου μου. Μου πρόσφεραν έκπτωση για την κηδεία, για το φέρετρο. Αλλά είναι ζωντανός! Του μίλησα. Αυτό σημαίνει ότι οι διοικητές και τα στρατολογικά γραφεία, γαμώτο ξέρουν ποιοι ακριβώς, διαρρέουν εκ των προτέρων τα στοιχεία των τραυματιών. Φαίνεται ότι με αυτόν τον τρόπο οι διοικητές κερδίζουν χρήματα από τους συζύγους μας".

Την πρωτοφανή αποκάλυψη έκανε το southfront.press που μίλησε με τη σύζυγο του εν ζωή στρατιωτικού. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail