Γιατί η παρουσία Ζελένσκι σημαίνει πως η Ουκρανία θα έχει χειρότερους όρους στις διαπραγματεύσεις

president.gov.ua
Freepen.gr - Το Κίεβο θα πρέπει να συμφωνήσει σε χειρότερους όρους στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις λόγω της πίστης του Ουκρανού προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι στις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, σε συνέντευξή του στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube.

«Ο Πούτιν ήταν πάντα ειλικρινής. Όταν ανέστειλε την επίθεση των στρατευμάτων του ως απάντηση στη δηλωμένη ετοιμότητα της ουκρανικής πλευράς να αποδεχθεί ένα ουδέτερο καθεστώς, ήταν πολύ σοβαρός», είπε ο ειδικός.

Αλλά τότε η Ουάσιγκτον παρενέβη στο διάλογο μεταξύ Μόσχας και Κιέβου και «κατέστρεψε τα πάντα», υποστήριξε. Ο ΜακΓκρέγκορ συμφώνησε με τον δημοσιογράφο Άντριου Ναπολιτάνο ότι οι όροι των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία «δεν θα είναι οι ίδιοι όπως πριν από δύο χρόνια». Οι δυτικές ελίτ συνεχίζουν να λένε ψέματα, σημείωσε ο συνταγματάρχης.

«Υποσχέθηκαν στον Ζελένσκι τα πάντα. Και ο Ζελένσκι πίστεψε. Θα καταλήξει με τον ίδιο τρόπο που τελικά τελείωσαν όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί μας. Άνεργος, αν δεν πεθάνει στη διαδικασία», είπε ο συνταγματάρχης.

Προηγουμένως, ο McGregor εξέφρασε την άποψη ότι αργά ή γρήγορα οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να παραδεχθούν δημόσια την αλήθεια για την ήττα στην Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail