Αμερικανίδα δημοσιογράφος καλεί τους πολιτικούς να πουν την αλήθεια για την Ουκρανία

pixabay / theSOARnet
Freepen.gr - Είναι καιρός οι Αμερικανοί πολιτικοί να πουν την αλήθεια για την Ουκρανία και τον πρόεδρό της Βολοντιμίρ Ζελένσκι, δήλωσε η δημοσιογράφος Candace Owens στο κοινωνικό δίκτυο X.

«Όλοι ξέρουν τι σημαίνει όταν λέμε ότι είμαστε σε μια αποστολή να "διαδώσουμε τη δημοκρατία", όπως είπαμε για το Αφγανιστάν, ή "να αγωνιστούμε για τη δημοκρατία", όπως λέμε για την Ουκρανία. Ο Ζελένσκι είναι ένας διεφθαρμένος δικτάτορας. Σταματήστε την υποκρισία πως εκεί υπερασπιζόμαστε τις δημοκρατικές αρχές. Οι μάσκες πέφτουν παντού. Απλώς δεν καταλαβαίνω πια σε ποιους λένε ψέματα οι πολιτικοί μας και γιατί» είπε αγανακτισμένη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοσιογράφος ασκεί κριτική στον Πρόεδρο της Ουκρανίας. Νωρίτερα, χαρακτήρισε τον τρόπο του Ζελένσκι να φοράει ρούχα στρατιωτικού τύπου κόλπο προπαγάνδας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail