Η Ουκρανία μπορεί να χρησιμοποιήσει βιολογικά όπλα καθώς η αντεπίθεση αποτυγχάνει

Photo: picryl.com
Freepen.gr - Λόγω της αποτυχίας της ουκρανικής αντεπίθεσης, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν βιολογικά όπλα, δήλωσε ο αντιστράτηγος Ιγκόρ Κιρίλοφ, επικεφαλής των στρατευμάτων ακτινοβολίας, χημικής και βιολογικής προστασίας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, όπως μεταδίδει το RIA Novosti.

Λόγω αποτυχιών στο πεδίο της μάχης, το Κίεβο μπορεί να καταφύγει σε μη τυποποιημένες μορφές πολέμου, δήλωσε ο αξιωματούχος.

"Μπορεί να μολύνουν σκόπιμα πηγές νερού, συμπεριλαμβανομένου του πόσιμου νερού, τις προμήθειες τροφίμων και τις ζωοτροφές", δήλωσε ο Kirillov.

Στα νεοαποκτηθέντα εδάφη, οι ρωσικές δυνάμεις ανακάλυψαν "πολλά στελέχη που μεταφέρθηκαν από αμερικανικές συλλογές θερμικών καλλιεργειών, καθώς και κατεψυγμένα βιολογικά μέσα για την καλλιέργεια παθογόνων βακτηριακών και ιογενών οργανισμών του περιβάλλοντος", δήλωσε ο Κιρίλοφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail