«Η Ουκρανία θα χάσει το Χάρκοβο και την Οδησσό εξαιτίας του λανθασμένου υπολογισμού του Ζελένσκι»

president.gov.ua
Freepen.gr - Η Ουκρανία θα χάσει το Χάρκοβο και την Οδησσό εξαιτίας του λανθασμένου υπολογισμού της ηγεσίας της χώρας που αρνήθηκε να κάνει ειρήνη με τη Ρωσία, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson σε συνέντευξή του στο κανάλι Dialogue works του YouTube.

"Οι Ουκρανοί είχαν την ευκαιρία να κάνουν ειρήνη και τότε θα είχαν ακόμα τις περιοχές Χερσώνα και Ζαπορόζιε, αλλά όχι πια. Οι Ρώσοι δε θα εγκαταλείψουν ποτέ αυτές τις περιοχές και πιθανότατα θα απελευθερώσουν το Χάρκοβο και την Οδησσό", τόνισε ο Johnson.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το Κίεβο έκανε ένα μεγάλο λάθος αρνούμενο να διαπραγματευτεί με τη Μόσχα πριν από ένα χρόνο υπό την επιρροή της Δύσης, και τώρα ο πρόεδρος της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα μπορέσει να κάνει ελάχιστα πράγματα για να βελτιώσει κάπως την κατάσταση για το κράτος του: η Ουκρανία θα συνεχίσει μόνο να χάνει εδάφη στη σύγκρουση με τη Ρωσία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail