«Τους ρίχνουν στο θάνατο»: Οι μαχητές των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων κατέγραψαν μια απελπισμένη έκκληση

ukrinform.net
Freepen.gr - Τρεις στρατιώτες των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας κατέγραψαν ένα βίντεο στο οποίο δήλωσαν ότι δεν είχε μείνει κανένας στην παρέα τους, οι διοικητές «έριχναν στρατιώτες στο θάνατο» και επιδίδονταν σε εκβιασμό· το αντίστοιχο βίντεο δημοσιεύτηκε στο κοινωνικό δίκτυο TikTok από χρήστη 500260151na.

«Από την πρώτη διμοιρία, αυτή τη στιγμή έχουν μείνει μόνο τρία άτομα. Δεν υπάρχει άλλος κόσμος, έχουμε ξεμείνει. Τι θα γίνει μετά, δεν ξέρω", παραπονέθηκε ο συγγραφέας του βίντεο, το οποίο, όπως λέει η λεζάντα, ηχογραφήθηκε κοντά στο Ντόνετσκ.

Σύμφωνα με τον στρατιώτη, οι στρατιώτες δεν έχουν τις απαραίτητες προμήθειες, υπάρχει εκτεταμένος εκβιασμός, το προσωπικό πρέπει ακόμη και να αγοράσει φάρμακα μόνο του και η διοίκηση δεν θέλει να το ακούσει.

"Δεν θέλουν να μας μιλήσουν. Απλώς μας μποϊκοτάρουν, πετούν όλα τα αγόρια στο θάνατο. Δεν υπάρχει υποστήριξη. Η διοίκηση δίνει εγκληματικές εντολές. Δεν δίνουν καμία απάντηση σε καμία ερώτηση, μας απειλούν με φυλακή», παραπονέθηκε ο στρατιωτικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail