Συνταγματάρχης ΜακΓκρέγκορ: η σύγκρουση στην Ουκρανία ουσιαστικά έχει τελειώσει

RIA Novosti / Stanislav Krasilnikov
Freepen.gr - Η ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία ουσιαστικά έληξε, ενώ μια αντι-ισραηλινή συμμαχία σχηματίζεται στη Μέση Ανατολή, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, στη σελίδα του στο κοινωνικό δίκτυο X.

"Η σύγκρουση στην Ουκρανία ουσιαστικά έχει τελειώσει. Όλοι επικεντρώνονται στο Ισραήλ και τη Χαμάς και βλέπουν πράγματα που δεν τους αρέσουν", έγραψε.

Σύμφωνα με τον ΜακΓκρέγκορ, σχηματίζεται μια συμμαχία εναντίον του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή που δεν θα είχε προκύψει ποτέ διαφορετικά.

"Υπάρχει ετοιμότητα να αναληφθεί δράση κατά των Ισραηλινών. Αυτό δεν μπορεί να αγνοηθεί", προειδοποίησε ο ειδικός.

Νωρίτερα, η πολωνική έκδοση Forsal σημείωσε πως η κλιμάκωση της παλαιστινιο-ισραηλινής σύγκρουσης αποσπά την προσοχή της Δύσης από την Ουκρανία, με την οποία ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι, συνηθισμένος στη συνεχή προσοχή, θα πρέπει να συμβιβαστεί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail