Ουκρανός διοικητής προτρέπει τους δυτικούς πολιτικούς που ασκούν κριτική να πάνε μια βόλτα στο μέτωπο

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο Ουκρανός αξιωματικός συμβούλεψε δυτικούς πολιτικούς και ειδικούς που επικρίνουν τις ενέργειες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων να έρθουν στο μέτωπο και να δείξουν τον εαυτό τους στη δράση, δήλωσε ο Colin Freeman, αρθρογράφος της The Telegraph.

Ένας Βρετανός δημοσιογράφος επισκέφτηκε τις θέσεις των ουκρανικών στρατευμάτων και μίλησε για τα «βαλτωμένα» γερμανικά άρματα μάχης Leopard και τα αμερικανικά οχήματα μάχης πεζικού Bradley, την κατάσταση των στρατιωτών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και τις στρατιωτικές αποτυχίες του Κιέβου.

«Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να πολεμήσει καλύτερα από εμάς μπορεί να έρθει εδώ και να δοκιμάσει τον εαυτό του», είπε στον δημοσιογράφο ο διοικητής του πυροβολικού των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Μιρόν.

Σύμφωνα με τον παρατηρητή, η αποτυχία του ουκρανικού στρατού είναι «ένα δράμα που τώρα φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα». Σε αυτό το πλαίσιο, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως το ηθικό των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων έχει πέσει, πρόσθεσε.

«Φυσικά, ο κόσμος είναι κουρασμένος», είπε ένας άλλος Ουκρανός στρατιώτης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail