Γερμανός ευρωβουλευτής: Οι κυρώσεις έβλαψαν ελάχιστα τη Ρωσία και περισσότερο τη Γερμανία!

РИА Новости / Екатерина Чеснокова
Freepen.gr - Ο Markus Backheit, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), πιστεύει ότι οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας είναι επιζήμιες για τη γερμανική οικονομία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αντιρωσικές κυρώσεις είχαν ελάχιστα αποτελέσματα, αλλά δημιούργησαν προβλήματα στη γερμανική οικονομία.

"Βλέπουμε ότι η ρωσική οικονομία αναπτύσσεται σήμερα, ενώ η γερμανική οικονομία συρρικνώνεται. Η απόφαση της Γερμανίας να εγκαταλείψει το ρωσικό φυσικό αέριο παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή την κατάσταση. Οι κυρώσεις ωφελούν την Κίνα, την Ινδία και άλλες χώρες, αν θυμηθούμε την παράλογη εισαγωγή υγροποιημένου φυσικού αερίου από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ευρώπη, η οποία είναι επιβλαβής όχι μόνο για το περιβάλλον, αλλά και για τις τσέπες μας", δήλωσε ο Bakheit σε συνέντευξή του στην πύλη του εσθονικού κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα ERR.

Σημείωσε επίσης πως το κόμμα του είναι κατά της προμήθειας όπλων στην Ουκρανία.

"Δε θεωρώ καλή την απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης να προμηθεύσει όπλα στην Ουκρανία. Φυσικά, αυτό είναι ένα περίπλοκο θέμα, αλλά εμείς δεν θα προμηθεύαμε όπλα στο Κίεβο", πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail