Η Τουρκία αναμένει αναλυτικά τα βήματα για την υλοποίηση του κόμβου φυσικού αερίου με τη Ρωσία

РИА Новости / Виталий Тимкив
Freepen.gr - Η Άγκυρα και η Μόσχα έχουν καταλήξει σε κατ' αρχήν συμφωνίες σχετικά με τον "οδικό χάρτη" του έργου του κόμβου φυσικού αερίου στην Τουρκία, ενώ η αποσαφήνιση των βημάτων για την υλοποίηση του έργου θα εμφανιστεί μέχρι το τέλος του έτους, δήλωσε πηγή στην τουρκική πρωτεύουσα στο RIA Novosti.

Νωρίτερα, ο Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός Αλεξάντερ Νόβακ εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι συμφωνίες για την πρακτική υλοποίηση του έργου του κόμβου φυσικού αερίου στην Τουρκία θα επιτευχθούν στο εγγύς μέλλον.

"Από σήμερα, έχουμε φτάσει στη γραμμή τερματισμού των συζητήσεων σχετικά με τον οδικό χάρτη και υπάρχουν κατ' αρχήν συμφωνίες στις διαπραγματεύσεις με τους Ρώσους συναδέλφους μας. Υπάρχει πιθανότητα μέχρι το τέλος του έτους να γνωρίζουμε ποια συγκεκριμένα βήματα θα πρέπει να κάνουμε για την υλοποίηση του σχεδίου", δήλωσε ο συνομιλητής του πρακτορείου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail