Η Παγκόσμια Έκρηξη Μίσους είναι ακόμα ένα σημάδι ότι πραγματικά ζούμε στους έσχατους καιρούς

Αυτό που βλέπουμε είναι πραγματικά τρομακτικό. Σε όλη μου τη ζωή, δεν έχω δει ποτέ τόσο μίσος όσο τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι σχεδόν σαν να έχει τρελαθεί ξαφνικά ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του παγκόσμιου πληθυσμού. Αλλά φυσικά όλο αυτό το μίσος δε βγήκε από το κενό. Σιγοβράζει εδώ και πολλά χρόνια και τώρα ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή το έφερε στην επιφάνεια. Οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν για να αγαπούν και να αγαπιούνται, και έτσι, αν βρεθείτε να καταναλωθείτε από μίσος, είστε μέρος του προβλήματος. Φυσικά ξέραμε πως αυτή η παγκόσμια έκρηξη μίσους θα ερχόταν. 

MICHAEL SNYDER - theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Η Βίβλος μας προειδοποιεί επανειλημμένα για το πώς θα είναι η κατάσταση της ανθρωπότητας στους έσχατους καιρούς. Ένα παράδειγμα αυτού μπορεί να βρεθεί στο κατά Ματθαίον κεφάλαιο 24:

8 Όλα αυτά είναι η αρχή των θλίψεων.

9 Τότε θα σας παραδώσουν σε θλίψη, και θα σας σκοτώσουν· και θα σας μισήσουν όλα τα έθνη για χάρη του ονόματός μου.

10 Και τότε πολλοί θα σκανδαλιστούν, και θα προδώσουν ο ένας τον άλλον, και θα μισήσουν ο ένας τον άλλον.

Όταν ο Ιησούς είπε αυτά τα λόγια, μιλούσε σε Εβραίους πιστούς.

Και αυτήν την στιγμή βλέπουμε μια τεράστια έκρηξη μίσους προς τους Εβραίους και τους χριστιανούς που πιστεύουν τη Βίβλο σε όλο τον πλανήτη.

Η 7η Οκτωβρίου δεν ήταν μια φορά.

Τελικά, οι ριζοσπάστες μουσουλμάνοι δε θα είναι ποτέ ικανοποιημένοι μέχρι να εξολοθρεύσουν κάθε άτομο που δεν είναι πρόθυμο να υποταχθεί στο Ισλάμ.

Παρόλο που η εστίασή τους είναι στην εξάλειψη των Εβραίων που ζουν στη γη του Ισραήλ αυτήν την στιγμή, σίγουρα δε θα τελειώσει εκεί.

Έτσι, τα πράγματα που είπε πρόσφατα ο αξιωματούχος της Χαμάς, Γκάζι Χαμάντ στο LBC TV, θα πρέπει να μας...καθησυχάσουν όλους:

Ο Γκάζι Χαμάντ του πολιτικού γραφείου της Χαμάς είπε σε εκπομπή της 24ης Οκτωβρίου 2023 στο LBC TV (Λίβανος) ότι η Χαμάς είναι έτοιμη να επαναλάβει την Επιχείρηση «Πλημμύρα Αλ Άκσα» της 7ης Οκτωβρίου ξανά και ξανά μέχρι να εκμηδενιστεί το Ισραήλ. Πρόσθεσε ότι οι Παλαιστίνιοι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν το τίμημα και πως είναι «περήφανοι που θυσιάζουν μάρτυρες». Ο Χαμάντ είπε ότι οι Παλαιστίνιοι είναι τα θύματα της κατοχής, επομένως κανείς δεν πρέπει να τους κατηγορήσει για τα γεγονότα της 7ης Οκτωβρίου ή οτιδήποτε άλλο, προσθέτοντας: «Ό,τι κάνουμε είναι δικαιολογημένο».

Αυτός είναι ένας άνθρωπος που έχει κατακλυστεί εντελώς από το μίσος.

Και υπάρχουν εκατομμύρια εκατομμύρια άλλοι σαν αυτόν σε όλο τον κόσμο.

Από τις 7 Οκτωβρίου, έχουμε δει μια έκρηξη αντιεβραϊκών πράξεων που είναι πραγματικά άνευ προηγουμένου:

Στο Λος Άντζελες, ένας άνδρας που ουρλιάζει «σκοτώστε τους Εβραίους» προσπαθεί να διαρρήξει το σπίτι μιας οικογένειας. Στο Λονδίνο, τα κορίτσια σε μια παιδική χαρά λένε ότι είναι «βρώμικοι Εβραίοι» και πρέπει να μείνουν μακριά από την τσουλήθρα. Στην Κίνα, οι αναρτήσεις που παρομοιάζουν τους Εβραίους με παράσιτα, βρικόλακες ή φίδια, πολλαπλασιάζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσελκύοντας χιλιάδες «μου αρέσει».

Αυτά είναι παραδείγματα περιστατικών αντισημιτισμού, τα οποία έχουν αυξηθεί παγκοσμίως μετά την επίθεση των ενόπλων της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου και τον επακόλουθο πόλεμο κατά της ισλαμιστικής ομάδας που ξεκίνησε το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Χάρη στις πολύ ανόητες μεταναστευτικές πολιτικές, οι μεγάλες πόλεις σε όλο τον δυτικό κόσμο είναι πλέον γεμάτες από ριζοσπάστες μουσουλμάνους.

Έχουμε προειδοποιηθεί εδώ και πολύ καιρό ότι αυτό θα προκαλούσε τεράστια προβλήματα, και τώρα οι εβραϊκές κοινότητες παντού ζουν με φόβο.

Στη Γαλλία, μεγάλος αριθμός κατοικιών και επιχειρήσεων που ανήκουν σε Εβραίους σημαδεύονται με μπογιά:

Η Γαλλία έχει ήδη τεκμηριώσει 819 «λανθάνουσες» αντισημιτικές επιθέσεις από την έναρξη του πολέμου μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Gérald Darmanin.

Σε εβραϊκά σπίτια στα περίχωρα του Παρισιού, πολλά μπλε αστέρια του Δαβίδ έχουν ζωγραφιστεί σε σπίτια και πέτρινους φράχτες.

Σβάστικες έχουν επίσης ψεκαστεί δίπλα σε εβραϊκά ιδρύματα και οι μαθητές έχουν παρενοχληθεί δημόσια έξω από τα εβραϊκά σχολεία.

Δυστυχώς, αυτό δε συμβαίνει μόνο στη Γαλλία.

Παρόμοια πράγματα συμβαίνουν στη Γερμανία:

Τις τελευταίες εβδομάδες ο καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, ορκίστηκε να υιοθετήσει μια προσέγγιση «μηδενικής ανοχής» στον αντισημιτισμό, επικαλούμενος την ευθύνη έναντι του Ισραήλ δεδομένου του ρόλου της Γερμανίας ως δράστη του Ολοκαυτώματος, στο οποίο δολοφονήθηκαν έξι εκατομμύρια Εβραίοι.

Άλλοι εθνικοί ηγέτες επανέλαβαν αυτές τις ανησυχίες.

Τις τελευταίες ημέρες ο Scholz έχει ενισχύσει τη δέσμευσή του, αφού οι δράστες πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ σε μια συναγωγή στο κέντρο του Βερολίνου και το αστέρι του Δαβίδ βρέθηκε επικαλυμμένο στις προσόψεις πολλών κτιρίων όπου ζουν Εβραίοι στο Βερολίνο.

Δεν υπάρχει λογικός τρόπος να εξηγηθεί η ένταση αυτού του μίσους.

Και αυτό γιατί είναι πνευματικά εμπνευσμένο.

Αν αντιληφθείτε ότι μισείτε Εβραίους ή Χριστιανούς, είναι πιθανώς επειδή έχετε ανοίξει μια πόρτα σε πολύ σκοτεινές πνευματικές δυνάμεις.

Δυστυχώς, αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα είναι μόνο η αρχή.

Καθώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή επιδεινώνεται πραγματικά, πιστεύω ότι θα δούμε μερικές πραγματικά δραματικές τρομοκρατικές επιθέσεις σε όλο τον κόσμο.

Την Τρίτη, ο διευθυντής του FBI Κρίστοφερ Ρέι προειδοποίησε τα μέλη του Κογκρέσου πως η απειλή της τρομοκρατίας εντός των Ηνωμένων Πολιτειών έχει φτάσει σε «ένα εντελώς άλλο επίπεδο»:

Οι τρομοκρατικές απειλές κατά των ΗΠΑ έφτασαν σε «ένα εντελώς άλλο επίπεδο» μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, δήλωσε στο Κογκρέσο την Τρίτη ο διευθυντής του FBI Christopher A. Wray, λέγοντας ότι οι μεγάλοι παίκτες της τρομοκρατίας έχουν ανανεώσει τις εκκλήσεις για επίθεση στην Αμερική και τα συμφέροντά της.

Είπε ότι το επίπεδο των απειλών έχει αυξηθεί από τότε που ο Πρόεδρος Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, αν και οι αμερικανικές αρχές επιβολής του νόμου είναι «καλύτερα προετοιμασμένες να τις αντιμετωπίσουν».

«Η πραγματικότητα είναι πως η απειλή της τρομοκρατίας έχει αυξηθεί όλο το 2023, αλλά ο συνεχιζόμενος πόλεμος στη Μέση Ανατολή ανέβασε την απειλή επίθεσης εναντίον των Αμερικανών σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο», είπε ο κ. Ρέι.

Από αυτό το σημείο και μετά, τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικά τρελά.

Πραγματικά ζούμε στους έσχατους καιρούς .

Αλλά αυτό δεν είναι άσχημα νέα.

Ο Θεός μας προειδοποίησε για όλα αυτά τα πράγματα εκ των προτέρων, έχει ένα σχέδιο και έχει τον έλεγχο.

Έτσι, παρόλο που το σκοτάδι μεγαλώνει γρήγορα σε όλο τον κόσμο, δεν πρέπει ποτέ να ενδίδουμε στο φόβο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail