Πούτιν: Η Δύση θέλει να διαμελίσει και να λεηλατήσει τη Ρωσία

Photo: Флот 2017
Freepen.gr - Η Δύση θέλει να διαμελίσει και να λεηλατήσει τη Ρωσία, δήλωσε ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την ομιλία του στην έναρξη του Παγκόσμιου Ρωσικού Λαϊκού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, η Δύση θέλει να λεηλατήσει τη Ρωσία, αν όχι με τη βία, τότε μέσω της αναταραχής και του κατακερματισμού.

"Η Δύση, κατ' αρχήν, δεν χρειάζεται μια τόσο μεγάλη και πολυεθνική χώρα όπως η Ρωσία", δήλωσε ο Πούτιν.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Πούτιν είπε επίσης πως η Δύση και η Ουκρανία πολεμούν όχι μόνο τους Ρώσους, αλλά και όλους τους λαούς που κατοικούν στη Ρωσία.

Η παγκόσμια υπεροπτική δικτατορία καθίσταται φθίνουσα, είπε. "Έχει τρελαθεί" και έχει γίνει απλώς επικίνδυνη για τους άλλους, επισήμανε ο Πούτιν στο Παγκόσμιο Ρωσικό Λαϊκό Συμβούλιο.

"Είναι η χώρα μας, ο ρωσικός κόσμος, όπως έχει συμβεί επανειλημμένα στην ιστορία στο παρελθόν, που έχει φράξει το δρόμο σε εκείνους που διεκδικούν σήμερα την παγκόσμια κυριαρχία και τον εξαιρετισμό", είπε.

Σύμφωνα με τον Ρώσο ηγέτη, η Ρωσία αγωνίζεται για την ελευθερία της και την ελευθερία ολόκληρου του κόσμου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail